Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Έπαθλο σε φοιτητή ή φοιτήτρια από την Ευρυτανία

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει, κατά το Πανεπιστημιακό έτος 2009-10, έπαθλο με τίτλο «Βραβείο Νικολάου Τσαμπούλα», σε βάρος των εσόδων της Δωρεάς Ευφροσύνης Φλου-Τσαμπούλα. Το έπαθλο θα απονεμηθεί σε φοιτητή ή φοιτήτρια, με ικανοποιητική επίδοση στα μαθήματα, της Ιατρικής Σχολής, κατά προτίμηση, άλλως του Τμήματος Οδοντιατρικής, άλλως οποιασδήποτε άλλης Σχολής ή Τμήματος αυτού, καταγόμενο/η, κατά σειρά προτίμησης, είτε από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, είτε από την πόλη του Καρπενησίου, είτε από τα Χωριά: Μικρό Χωριό, Βούτυρο, Ανιάδα, Νόστιμο, Καρίτσα, Δερμάτι, σύμφωνα με τη βούληση της Δωρήτριας Ευφροσύνης – Φλου Τσαμπούλα.

Το έπαθλο συνίσταται στην καταβολή χρηματικού ποσού Ευρώ 5.000,00.

Η καταβολή του βραβείου θα γίνει μετά από επιλογή μεταξύ των ενδιαφερομένων, προτιμωμένου του/της φοιτητή/φοιτήτριας που έλαβε κατά το προηγούμενο πανεπιστημιακό έτος το έπαθλο και συγκεντρώνει, κατά την κρίση των Πανεπιστημιακών Αρχών, τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ήτοι ικανοποιητική επίδοση στα μαθήματα και ήθος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου (Πανεπιστημίου 30 – Κεντρικό Κτήριο) μέχρι 9-7-2010 αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο θα προκύπτει η καταγωγή από την πόλη του Καρπενησίου ή τα παραπάνω αναφερόμενα χωριά της Ευρυτανίας.
Πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία και Μ.Ο. βαθμολογίας στο Πανεπιστημιακό έτος 2008-09 τουλάχιστον Λ. Καλώς
Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου – Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (οδός Χρ. Λαδά 6, 6ος όροφος, τηλ. 210.368.9132-4)


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ
Θέσεις ακαδημαϊκών υποτρόφων στο τμήμα πληροφορικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό
Νέα υπουργική απόφαση για τις αναθέσεις διδασκαλίας μαθημάτων σε γυμνάσιο και ΓΕΛ
Παράταση αιτήσεων για φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 1.000 ευρώ
Έναρξη τάξης μαθητείας ΕΠΑΛ
Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ