Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Υποτροφίες με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Ι.Π.Τ.

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Υποστήριξη Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών» (Ε.Ε. 466), ανακοίνωσε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφιών με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας του Ινστιτούτου με το Department of Electronic and Electrical Engineering του Πανεπιστημίου του Loughborough (Μ. Βρετανία).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ικανοποιούν τόσο τα κριτήρια υποψήφιου διδάκτορα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», όσο και τα αντίστοιχα κριτήρια του Πανεπιστημίου του Loughborough (LU). Η διδακτορική έρευνα θα εκπονείται σύμφωνα με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα σε κάθε ένα από τα Ιδρύματα. Η διάρκεια του διδακτορικού προγράμματος είναι 36 μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της συγγραφής της διατριβής. Το πρόγραμμα προβλέπει διαμονή 18 μηνών στο Πανεπιστήμιο του Loughborough και 18 μηνών στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη δύο (2) θέσεων στις ακόλουθες θεματικές κατευθύνσεις:

•Μεταϋλικά σε Κεραίες Επικοινωνιών (1 θέση)
•Πολυ-καναλική επεξεργασία σήματος για την αντίληψη ανθρώπινης δραστηριότητας σε έξυπνα περιβάλλοντα (1 θέση)

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν στην αίτησή τους την κατεύθυνση για την οποία θέτουν υποψηφιότητα.

Στο διαγωνισμό δύνανται να συμμετάσχουν:
α) κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου ή πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Σχολών Θετικής Κατεύθυνσης ή Πολυτεχνικών Τμημάτων, του εσωτερικού ή ισοτίμων του εξωτερικού, αναγνωρισμένων από το ΔΟΑΤΑΠ.
β) φοιτητές, που πρόκειται να λάβουν το πτυχίο τους εντός του εντός του 2010 και δεν οφείλουν περισσότερα από δύο (2) μαθήματα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων μαζί με μια φωτογραφία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται έως και τις 15/06/2010 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

i. Στο Τμήμα Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:30 - 15:00)
ii. Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραφείο Εκπαίδευσης Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ και Νεαπόλεως, Τ.Θ. 60228, 15310 Αγία Παρασκευή Αττικής (Επιστολές οι οποίες φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου μετά τη 15η Ιουνίου 2010 δεν θα γίνουν δεκτές).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Ευάγγελο Καρκαλέτση, στο τηλέφωνο 210- 6503197. Πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων και τις θεματικές περιοχές στις οποίες θα εκπονηθούν οι διδακτορικές διατριβές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου (http://www.iit.demokritos. gr).


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ
Θέσεις ακαδημαϊκών υποτρόφων στο τμήμα πληροφορικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό
Νέα υπουργική απόφαση για τις αναθέσεις διδασκαλίας μαθημάτων σε γυμνάσιο και ΓΕΛ
Παράταση αιτήσεων για φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 1.000 ευρώ
Έναρξη τάξης μαθητείας ΕΠΑΛ
Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ