Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

ΥΠΕΠΘ: Συμπληρωματικές αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου «Ρύθμιση θεμάτων του πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που αφορούν και σε θέματα διορισμού εκπαιδευτικών, εν αναμονή ψήφισης και έναρξης ισχύος αυτού, καλούνται συμπληρωματικά να υποβάλουν σχετική αίτηση-δήλωση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων σχολ. έτους 2009-2010

α. πτυχιούχοι αποκλειστικά των Τμημάτων Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΠΕ04.04), Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΠΕ09). Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας με κατεύθυνση Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΕ10), Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Επικοινωνιών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ή Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική (ΠΕ19) και

β. οι πτυχιούχοι των ειδικοτήτων ΠΕ17.13 - Τεχνολόγων Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής και ΠΕ17.14 - Τεχνολόγων Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων, που συστάθηκαν με την αριθμ. 76014/Δ2/29-06-2009 κ.υ.α .(ΦΕΚ 1382/13-07-2009, τ. Β΄).

Επίσης, καλούνται να υποβάλουν εφάπαξ δήλωση προτίμησης για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε ένα μόνον κλάδο, όσοι δεν την υπέβαλαν το διδακτικό έτος 2005-2006, καθώς και όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα επιλογής κλάδου, επειδή η ημερομηνία λήψης του πτυχίου του δεύτερου κλάδου, στον οποίο επιθυμούσαν να υπολογιστεί η ως άνω προϋπηρεσία, είναι μεταγενέστερη της κτήσης της προϋπηρεσίας αυτής. Για την ανωτέρω διαδικασία λαμβάνεται υπόψη η προσφερθείσα προϋπηρεσία μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 2004-2005.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 28-07-2009 μέχρι 30-07-2009.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ
Θέσεις ακαδημαϊκών υποτρόφων στο τμήμα πληροφορικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό
Νέα υπουργική απόφαση για τις αναθέσεις διδασκαλίας μαθημάτων σε γυμνάσιο και ΓΕΛ
Παράταση αιτήσεων για φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 1.000 ευρώ
Έναρξη τάξης μαθητείας ΕΠΑΛ
Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ