Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Kentucky σε σύμπραξη με το ΤΕΙ Πειραιά

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το University of Kentucky ανακοίνωσε την έναρξη της επόμενης εισαγωγής φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ (Μaster in Business Administration) που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο ΜΒΑ στην Ελλάδα και λειτουργεί στα πλαίσια του Νόμου 2916/2001 και η αναγνώρισή του είναι δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ΦΕΚ 738 Τ.Β'/18.5.2004.

Το πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες (τρία εξάμηνα) full time. Τα μαθήματα (12 στο σύνολό τους) γίνονται βραδινές ώρες μετά τις 6:00μ.μ. στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πειραιά (κοντά στο Θησείο).

Τα μαθήματα διδάσκονται κατά 50% από καθηγητές του University of Kentucky που μετακαλούνται στην Ελλάδα ειδικά για τις ανάγκες του προγράμματος και κατά 50% από Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημιακών προσόντων διαπιστευμένων στο Πανεπιστήμιο του Kentucky ενώ το πτυχίο εκδίδεται στις Η.Π.Α. στο όνομα του Πανεπιστημίου του Kentucky και είναι ακριβώς ίδιο με το πτυχίο του μητρικού ιδρύματος.

Υποψήφιοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι απόφοιτοι ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι απόφοιτοι στρατιωτικών σχολών και οι απόφοιτοι ξένων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, ανεξαρτήτως προπτυχιακής ειδικότητας. Παράλληλα, στους φοιτούντες παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους έως 15/7/2009.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210–5381278, 5381453, 3420973, Fax : 210–3476661, email: mba@in.teipir.gr ή στο website: http://www.mba-uky.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Εγκύκλιος για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2020 με το νέο σύστημα
Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2020 με το παλαιό σύστημα για αποφοίτους
Μεταρρυθμιστική τομή στα ΑΕΙ
10 Υποτροφίες για μεταπτυχιακά στον τομέα της παιδαγωγικής επιστήμης από το ΙΚΥ
Αποτελέσματα μετεγγραφών με την κατηγορία του 5% και αδελφών πασχόντων
Αιτήσεις αποφοίτων ΔΙΕΚ για το πρόγραμμα μαθητείας
Έκδοση προσωρινών πινάκων κατάταξης των προκηρύξεων 4ΕΑ/2029 και 5ΕΑ/2029 του ΑΣΕΠ