Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

MBA από το Πανεπιστήμιο του Kentucky σε σύμπραξη με το ΤΕΙ Πειραιά

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το University of Kentucky ανακοίνωσε την έναρξη της επόμενης εισαγωγής φοιτητών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ (Μaster in Business Administration) που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο ΜΒΑ στην Ελλάδα και λειτουργεί στα πλαίσια του Νόμου 2916/2001 και η αναγνώρισή του είναι δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ΦΕΚ 738 Τ.Β / 18.5.2004.

Το πρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες (τρία εξάμηνα) full time. Τα μαθήματα (12 στο σύνολό τους) γίνονται βραδινές ώρες μετά τις 6:00μ.μ. στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πειραιά (κοντά στο Θησείο).

Το πτυχίο εκδίδεται στις Η.Π.Α. στο όνομα του Πανεπιστημίου του Kentucky και είναι ακριβώς ίδιο με το πτυχίο του μητρικού ιδρύματος.

Υποψήφιοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορεί να είναι οι απόφοιτοι ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι απόφοιτοι στρατιωτικών σχολών και οι απόφοιτοι ξένων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, ανεξαρτήτως προπτυχιακής ειδικότητας. Στους φοιτούντες παρέχεται αναβολή στράτευσης. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 30/6/2009.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 210–5381278 210-5381453 210-3420973, Fax : 210–3476661, Email mba@in.teipir.gr, Web site: http://www.mba-uky.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
3η προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση μεταδιδακτορικών ερευνητών
Πρόσληψη Ακαδημαϊκών Υποτρόφων στο τμήμα τεχνών ήχου και εικόνας για το 2020-2021
Αλλαγές στη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών γυμνασίου
ερωτήσεις και απαντήσεις για τις νέες ρυθμίσεις στα ΑΕΙ του υπουργείου παιδείας
Ανακοινώσεις για την ανώτατη εκπαίδευση από το υπουργείο παιδείας
Για την ανανέωση των συμβάσεων των «τριμηνιτών» αναπληρωτών
Αιτήσεις για απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας 2020-2021 στο πανεπιστήμιο Αθηνών