Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Υποστήριξη λειτουργίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου και με προσλήψεις διδακτικού, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων προχώρησε στην ανακοίνωση μιας ακόμη νέας πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της έναρξης της νέας περιόδου του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013».

Ειδικότερα ανακοινώθηκε η πρόσκληση για την κατηγορία πράξης «Υποστήριξη της λειτουργίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου με έμφαση στην εφαρμογή συστήματος πιστοποίησης και μεταφοράς πιστωτικών μονάδων στο πλαίσιο διεθνών προγραμμάτων σπουδών που θα αναπτυχθούν».

Πρόκειται για τη συνέχιση της συγχρηματοδότησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος για την περαιτέρω οργάνωσή του και την εκπόνηση Προγραμμάτων Σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Η συγχρηματοδότηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αφορά στο χρονικό διάστημα 2009-2013 συνολικού προϋπολογισμού 20.500.000,00€

Η συγχρηματοδότηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θα περιλαμβάνει δαπάνες που σχετίζονται με την υλικοτεχνική υποδομή, με την προμήθεια βιβλίων με συνδρομές σε βιβλιογραφικές βάσεις δεδομένων με την εκπόνηση και αναπαραγωγή μελετών, με την προβολή και διαφήμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, με την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού και προσωπικού τεχνικής και διοικητικής - οικονομικής υποστήριξης, ώστε να εξασφαλιστεί η οργάνωση και η λειτουργία των νέων Τμημάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα ΔΙΕΚ του υπουργείου παιδείας
Ανανεώνονται τα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα σπουδών
Νέα, ψηφιακή εποχή για τα διαδραστικά σχολικά βιβλία
Επιλογή εποπτών και εκπονητών για την επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις
Νέοι όροι για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση