Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Νέες προσκλήσεις για προτάσεις στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013»

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τρεις νέες προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της έναρξης της νέας περιόδου του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013».

Ειδικότερα ανακοινώθηκαν:

1. Η πρόσκληση για την κατηγορία πράξης «ΣΕΠ Α΄Βάθμιας και Β΄βάθμιας», αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την Α΄ Τάξη των ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου προϋπολογισμού 220.000 Ευρώ.

2. Η πρόσκληση για την κατηγορία πράξης «Αναμόρφωση προγραμμάτων σπουδών ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ », αφορά στην λειτουργία πιλοτικών τμημάτων σε 3 ειδικότητες (Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Δομικών) των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ της Σιβιτανιδείου με κατεύθυνση την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και με προϋπολογισμό 460.000 Ευρώ.

3. Η πρόσκληση για την κατηγορία πράξης «Πρακτική Άσκηση ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ», αφορά στην πιλοτική εφαρμογή Πρακτικής Άσκησης στα ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ της Σιβιτανιδείου με προϋπολογισμό 270.000 Ευρώ.
Στόχος της εφαρμογής των ως άνω πιλοτικών δράσεων στα ΕΠΑΛ ΕΠΑΣ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, είναι η σύνδεση του σχολείου με την αγορά εργασίας για την ευκολότερη προσαρμογή της εκπαίδευσης στις ανάγκες της αγοράς, με σκοπό την αύξηση της απασχόλησης.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα ΔΙΕΚ του υπουργείου παιδείας
Ανανεώνονται τα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα σπουδών
Νέα, ψηφιακή εποχή για τα διαδραστικά σχολικά βιβλία
Επιλογή εποπτών και εκπονητών για την επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις
Νέοι όροι για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση