Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Ημερίδα για την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών στις Νέες Τεχνολογίες

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 13.00 με θέμα: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στις Νέες Τεχνολογίες» στο Υπουργείο Παιδείας (αίθ. Jacqueline de Romilly).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

10.15-10.30 Προσέλευση.

10.30-10.45 ΘΕΜΑ: «Σύντομη Ενημέρωση για το Έργο» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΚΕΕΤΠΕ) και Υπεύθυνος της Πράξης.

10.45-11.00
ΘΕΜΑ: «Το έργο της Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών σε ΤΠΕ, και η συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου: Tο νέο ψηφιακό περιβάλλον στην εκπαίδευση και η επένδυση στους ανθρώπινους πόρους μέσω της δια βίου μάθησης» ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΥΒΑ, Υπεύθυνη της Προβολής και Δημοσιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) Κοινωνία της Πληροφορίας και του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση.

11.00-11.30 ΘΕΜΑ: «Οι Δυνατότητες Χρήσης των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΚΛΑΒΑΣ, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

11.30-12.00 ΘΕΜΑ: «Η Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση: Οι προϋποθέσεις και η επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΓΟΥΡΑΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου, ΕΑΙΤΥ.

12.30-12.45 ΘΕΜΑ: «e-Emph@sis: Ένα Σύγχρονο Ηλεκτρονικό Περιοδικό για την Εκπαιδευτική Κοινότητα» ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΣΙΣΣΥ ΓΚΙΚΑ, Συγγραφέας-Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια Έκδοσης του e-Emphasis.

12.45-13.00 ΘΕΜΑ: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στις Νέες Τεχνολογίες στη Γερμανία» ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Dr. Wolfgang Schultheiss, Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα.

13.00-13.40 ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Επιμέρους επείγουσες παρεμβάσεις στη πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση
Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών ΠΕ11 για να διδάξουν το αντικείμενο της κολύμβησης
Διαγωνισμός ανάδειξης υποτρόφων 2018-2019 από τα έσοδα κληροδοτημάτων
Χρηματικά βραβεία στα παιδιά ναυτικών που φοίτησαν στα ΑΕΙ το 2018-2019
Άμεση αναβάθμιση των ευρυζωνικών συνδέσεων των σχολείων της χώρας
Ημέρες καινοτομίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ξεκινά η λειτουργία της σχολής ξεναγών Θεσσαλονίκης