Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Πιλοτική δράση Skills4Jobs

Diorismos.gr
Πιλοτική δράση Skills4Jobs
Πιλοτική δράση Skills4Jobs

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας στηρίζει τη βελτίωση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, μέσω της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, η οποία στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην ένταξη των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας. Με τον νόμο 4763/20 ενισχύεται η συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων στα όργανα χάραξης πολιτικής της Ε.Ε.Κ. σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη προσαρμογή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας και να αποτελέσει η Ε.Ε.Κ. πυλώνα συνειδητής επιλογής του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο ΣΕΒ, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, υλοποιεί την πιλοτική δράση Skills4Jobs στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΠΑ.Λ./Ι.Ε.Κ./Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας), ηλικίας έως 35 ετών, των ειδικοτήτων Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Αυτοματισμών και συναφών ειδικοτήτων. Στόχος της δράσης είναι η αναβάθμιση και διεύρυνση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και η απασχόλησή τους σε επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΒ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο ΕΔΩ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Υποτροφίες Ελβετικής Συνομοσπονδίας προς Κύπριους Φοιτητές
Ξεκινά το ολοήμερο σε νηπιαγωγεία και δημοτικά μέχρι 5:30 μμ
Πρόγραμμα επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ 2022
Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης Ελληνομάθειας Μαΐου 2022
8.487 μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση
Κατ αρχήν συμφωνία για την αναγνώριση από την Αλβανία των ελληνικών πτυχίων 4ους φοίτησης
Πρόγραμμα για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και των ειδικών μαθημάτων 2022