Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Πρόσκληση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για ενισχυτική διδασκαλία 2020-2021 από το ΑΠΘ

Diorismos.gr
Πρόσκληση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για ενισχυτική διδασκαλία 2020-2021 από το ΑΠΘ
Πρόσκληση σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για ενισχυτική διδασκαλία 2020-2021 από το ΑΠΘ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης Υποστήριξη των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ενσωμάτωση ενισχυτικής διδασκαλίας επιπρόσθετα των κύριων διαλέξεων (κωδικός MIS: 5093225), η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020 (αρ. πρωτ. Πρόσκλησης 222/21-01-20121 κωδ. ΕΔΒΜ143) και η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, κατ’ εφαρμογή της ΚΥΑ28727/Ζ1 (ΦΕΚ1017/τ.Β΄/16-3-2021) και της υπ’ αριθμ. 22688/23.04.2021 (ΣΥΝ.3062/22-4-2021) απόφασης της Συγκλήτου του ΑΠΘ σχετικά με την ανακατανομή 40,50 υποτροφιών στα Τμήματα του ΑΠΘ, προσκαλεί Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και
Υποψήφιους Διδάκτορες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή επικουρικού διδακτικού έργου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σύμφωνα με τον συνημμένο στην παρούσα πίνακα επιλέξιμων θέσεων/γνωστικών πεδίων, όπως αυτά έχουν εγκριθεί από τις αποφάσεις των Τμημάτων του ΑΠΘ.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων, καθώς και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά τους, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά προς τη Γραμματεία του κάθε Τμήματος όπου θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου και τη Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του ΕΛΚΕ (prosk@rc.auth.gr), μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπως αυτές ορίζονται (τα στοιχεία επικοινωνίας των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στις σελίδες 14-15 της παρούσας πρόσκλησης).

Η υποβολή αίτησης με διαφορετικό τρόπο από τα οριζόμενα στην παρούσα παράγραφο συνιστά λόγο απόρριψης της αίτησης.
Kατά την ηλεκτρονική αποστολή, στο θέμα θα πρέπει να αναφέρονται το Τμήμα, το γνωστικό αντικείμενο και το ονοματεπώνυμο του/της υποψήφιου/ας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η 6η Μαΐου 2021 και ώρα 14:00. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι αιτήσεις που θα παραληφθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων, μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Σε περίπτωση υποβολής αίτησης για περισσότερα από ένα γνωστικά αντικείμενα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλουν αντίστοιχο αριθμό αιτήσεων συνυποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε κάθε αίτηση
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρωπίνων Πόρων (email: prosk@rc.auth.gr).
Περισσότερες πληροφορίες


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Επαναλειτουργία σε δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και κολλέγια από 17 Μαΐου
Υποβολή προτάσεων για ίδρυση τμημάτων ένταξης
Κατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ 2020-2021
Συνολικός προγραμματισμός για τη συνέχιση και λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2020-2021
Προκήρυξη εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Α εξεταστικής 2021
Αιτήσεις για έγκριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μαθητικών διαγωνισμών για το 2021-2022
Δικαιολόγηση απουσιών μαθητών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα