Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Αιτήσεις για το πρακτικό μέρος εξετάσεων πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ Οχημάτων

Diorismos.gr
Αιτήσεις για το πρακτικό μέρος εξετάσεων πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ Οχημάτων
Αιτήσεις για το πρακτικό μέρος εξετάσεων πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ Οχημάτων

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) καλεί όσους υποψήφιους της ειδικότητας Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών και Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών (Ν.4186/2013) δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς το Πρακτικό Μέρος (Οχήματα) των ανωτέρω ειδικοτήτων κατά την εξεταστική περίοδο του 2018, να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στο Πρακτικό Μέρος (Οχήματα) των εξετάσεων της ειδικότητας Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών και Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών (Ν.4186/2013) της εξεταστικής περιόδου 2020.

Η εν λόγω διαδικασία αφορά μόνον όσους υποψήφιους των ανωτέρω ειδικοτήτων είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο του 2018 και δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς το Πρακτικό Μέρος (Οχήματα)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση, πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
Για να κατεβάσετε το έντυπο της Αίτησης πατήστε εδώ: https://www.eoppep.gr/images/Exetaseis_Pistopoihshs_Apofoitwn_IEK/aitisi_eyoam_mi_epityxontes_2018.doc

2. Αντίγραφο της Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) για αποφοίτους Ι.Ε.Κ. ή φωτοαντίγραφο πτυχίου Ε.Μ.Π. ή άλλης ισότιμης σχολής για διπλωματούχους μηχανικούς ή φωτοαντίγραφο πτυχίου Α.Τ.Ε.Ι. Τμημάτων Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας και Οχημάτων για πτυχιούχους Α.Τ.Ε.Ι.

3. Αντίγραφο Βεβαίωσης Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) ή φωτοαντίγραφο του Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. για τους υποψήφιους οι οποίοι είναι κάτοχοι Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ., που αποκτήθηκε έως την έναρξη της εφαρμογής του Π.Δ. 208/2002, και δεν έχουν ολοκληρώσει το Πρακτικό Μέρος των εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος από το ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.

4. Αντίγραφο των δύο (2) όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου σε ισχύ ή φωτοαντίγραφο της στρατιωτικής ταυτότητας. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως ή και το όνομα πατρός προσκομίζεται και φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού γεννήσεως.

5. Αντίγραφο της άδειας οδήγησης των κατηγοριών Α, Β, C, D και CΕ.

6. Αποδεικτικά καταβολής των εξετάστρων που κατατέθηκαν μέσω της εφαρμογής e - Πληρωμές του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (https://eparavolo.eoppep.gr/welcome)

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας e-mail στο: protocol@eoppep.gr με την ένδειξη στο θέμα:

Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για συμμετοχή στο Πρακτικό Μέρος (ΟΧΗΜΑΤΑ) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 2020 της ειδικότητας Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών.

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf
Προθεσμία υποβολής: Από 07.04.2021 έως 16.04.2021

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Εξετάσεις Πρακτικού Μέρους της ειδικότητας Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών και Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών (Ν.4186/2013) θα διενεργηθούν, όπως προβλέπεται, σε Εξεταστικά Κέντρα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν την ασφαλή διεξαγωγή τους
Σχετικά, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Υποτροφίες στα τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου
Αιτήσεις για το πρακτικό μέρος εξετάσεων πιστοποίησης της ειδικότητας ΙΕΚ Οχημάτων
15 χρήσιμες απαντήσεις για την επαναλειτουργία των Λυκείων και το self-testing
Υποτροφίες από Λετονία, Σαουδική Αραβία και Ινδία
Άνοιξε η πλατφόρμα για τους δικαιούχους της «Ψηφιακής Μέριμνας»
Αιτήσεις του προγράμματος Erasmus+ για το 2021
Πρόγραμμα 670 υποτροφιών στον τομέα της τεχνολογίας από τη ΜΕχοχο και την INCO Academy