Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας: Μαθητές παρουσιάζουν τα ψηφιακά τους έργα

Diorismos.gr
10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας: Μαθητές παρουσιάζουν τα ψηφιακά τους έργα
10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας: Μαθητές παρουσιάζουν τα ψηφιακά τους έργα

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το χρονικό διάστημα 13-18 Απριλίου 2021 και πλήρως διαδικτυακά θα διεξαχθεί το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, με κόμβους συμμετοχής σε όλη την Ελλάδα. Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ψηφιακά έργα, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μαθημάτων όλων των γνωστικών αντικειμένων όλων των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιπλέον, είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και ψηφιακά έργα τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο κάποιας σχολικής δραστηριότητας (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας, κ.ά.) ή στο πλαίσιο κάποιου διαθεματικού/διεπιστημονικού σχεδίου συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά βραβεύεται κάθε συμμετοχή. Προϋπόθεση συμμετοχής ενός μαθητικού ψηφιακού έργου στο Φεστιβάλ αποτελεί η συμμετοχή εκπαιδευτικού Πληροφορικής στην ομάδα των εκπαιδευτικών που συντονίζει το έργο, αν δεν το συντονίζει αποκλειστικά ο ίδιος.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μαζί με τους/τις μαθητές/τριες τους εκπροσωπώντας το σχολείο τους θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στον κοντινότερο στην Περιφέρειά τους κόμβο του Φεστιβάλ, που διατίθεται στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ http://www.digifest.info. Στην παραπάνω ιστοσελίδα του Φεστιβάλ μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δουν ψηφιακά έργα μαθητών από προηγούμενα Φεστιβάλ.

Ειδικά για την Αττική το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας διοργανώνεται από ειδική Οργανωτική Επιτροπή υπό το συντονισμό του Συντονιστή Πληροφορικής κ. Κωνσταντίνο Μαραγκό του 2ου ΠΕΚΕΣ Αττικής. Για να συμμετέχετε στην Αττική συμπληρώστε την φόρμα υποβολής


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Απαντήσεις σχετικά με την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων από το ΙΕΠ
Εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στην Α τάξη Δημοτικού
Παρατείνεται μέχρι 19 Μαρτίου η συνεδρίαση για την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων
Ορισμός της ελάχιστης και μέγιστης τιμής της βάσης εισαγωγής στα ΑΕΙ για το 2021-2022
Παρακολούθηση της ύλης των μαθημάτων που εξετάζονται πανελλαδικά
Οδηγίες για την εξ αποστάσεως άσκηση καθηκόντων ψυχολόγων που έχουν προσληφθεί στα ΕΠΑΛ
Υποτροφίες της Πολωνικής κυβέρνησης για ξένους φοιτητές για το 2021-2022