Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Χρηματικά βραβεία σε φοιτητές από την Εστία Ναυτικών για το 2019-2020

Diorismos.gr
Χρηματικά βραβεία σε φοιτητές από την Εστία Ναυτικών για το 2019-2020
Χρηματικά βραβεία σε φοιτητές από την Εστία Ναυτικών για το 2019-2020

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση
Το αρμόδιο τμήμα της Εστίας Ναυτικών ανακοίνωσε ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα χορηγηθούν χρηματικά βραβεία σε παιδιά ναυτικών (εν ενεργεία και συνταξιούχων) που φοίτησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της χώρας, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Όροι και Προϋποθέσεις:
1. Χορηγούνται Χρηματικά Βραβεία σε παιδιά Ναυτικών (σε ενέργεια ή συνταξιούχων) για το Ακαδημαϊκό έτος 2019- 2020 τα οποία αφορούν μόνο φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας (ΑΕΙ)

2. Ο δικαιούχος πρέπει να έχει απαραίτητα διαγωνισθεί επιτυχώς στο ελάχιστο όριο μαθημάτων (υποχρεωτικά και κατά επιλογή) που προβλέπονται από τον οδηγό σπουδών της κάθε σχολής και των δύο εξαμήνων του Ακαδημαϊκού έτους 2019- 2020 και η γενική βαθμολογία που θα προκύψει από τις επιμέρους βαθμολογίες να μην είναι μικρότερη από οκτώ (8).
3. Προκειμένου για πτυχιούχους, αντίγραφο του Πτυχίου ή βεβαίωση της σχολής ότι ο-η ενδιαφερόμενος-η έχει ονομαστεί πτυχιούχος με μέσο όρο βαθμολογίας (8) και άνω.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι :
1. Αίτηση (χωρίς χαρτόσημο)
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης του γονέα ναυτικού
3. Βεβαίωση ή Πιστοποιητικό ή Πίνακα θαλάσσιας υπηρεσίας από την Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων του ΝΑΤ, Λιμενικής ή οποιαδήποτε άλλης αρχής που εποπτεύεται από το ΥΕΝ, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο γονέας του-ης
ενδιαφερόμενου-ης έχει πραγματοποιήσει την τελευταία πενταετία πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μήνες.
4. Οποιοσδήποτε επίσημο έγγραφο της Πανεπιστημιακής Σχολής που φοιτά ο ενδιαφερόμενος (οπωσδήποτε ονομαζόμενο όπως Βεβαίωση, Πιστοποιητικό, Μηχανογραφικό δελτίο, Καρτέλα Φοίτησης κ.α) από το οποίο να αποδεικνύεται το έτος σπουδών (ή εξάμηνο) και παράλληλα ότι ο ενδιαφερόμενος έχει διαγωνισθεί με επιτυχία σε όλα ή στο ελάχιστο όριο μαθημάτων που προβλέπεται από τον οδηγό σπουδών της σχολής και των δύο εξαμήνων του έτους που αφορά το βραβείο. Στο ίδιο έγγραφο πρέπει να αναγράφεται ο μέσος όρος βαθμολογίας των μαθημάτων του έτους.
Προκειμένου για παιδιά συνταξιούχων ναυτικών υποβάλλονται τα δικαιολογητικά με στοιχεία 1, 2 και 3 δικαιολογητικά της πιο πάνω παραγράφου καθώς επίσης και η βεβαίωση του ΝΑΤ από την οποία προκύπτει ότι ο γονέας ή ο ενδιαφερόμενος συνταξιοδοτείτε από τον φορέα αυτό.

Τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν εκδοθεί μέσα στην διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους που αφορά το βραβείο και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου χρόνου που λήγει η προθεσμία υποβολής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Εστία Ναυτικών, Φίλωνος 97-99, στον Πειραιά ή στο τηλέφωνο 210-4176059 & 210 4110976 εσωτ.102
(Παροχή Χρηματικών Βραβείων).

» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
621 προσλήψεις Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για το διδακτικό έτος 2020-21
Στο υπουργείο παιδείας η ομάδα συντονισμού για τα σχολεία με νέα τηλέφωνα και e-mail
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ