Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις

Diorismos.gr
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη στήριξη του πολιτισμού, καλεί εκπαιδευτικούς σε φθινοπωρινά εργαστήρια που προωθούν το δημιουργικό έργο και την πολιτιστική επιμόρφωση.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα του Δήμου Αθηναίων υλοποιεί τον κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων Ευμάθεια στο 87ο Δ.Σ. Αθηνών για 4 Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας στις 19-20 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00-17:00. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.


Η επιμόρφωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία του Δήμου Αθηναίων, καθώς και σε παιδαγωγούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και συνδέει την εκπαίδευση με τις εικαστικές τέχνες, το χορό, τη μουσική, το θέατρο, τη γλυπτική και τον λόγο, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα του σχολικού χώρου, να ενισχύσει τις παιδαγωγικές πρακτικές των εκπαιδευτικών, να διευρύνει τις μαθησιακές προοπτικές των παιδιών και να δημιουργήσει τελικά ένα περιβάλλον μάθησης ευνοϊκό για την ανάπτυξη και εξέλιξη όλης της σχολικής κοινότητας.


Οι επιμορφωτικές δράσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη συμμετοχή, έχουν συνολική διάρκεια 60 ώρες και με την ολοκλήρωσή τους οι επιμορφούμενες/οι θα παραλάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης.
Οι δηλώσεις εγγραφής σε αυτόν τον κύκλο της Ευμάθειας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 18/09/2020 στο info@athens-emk.gr. Στη συνέχεια η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης θα έρθει σε επικοινωνία με τις/τους ενδιαφερόμενες/ους για περισσότερες πληροφορίες και για θέματα προγραμματισμού.


Τo Πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα του Δήμου Αθηναίων έχει ως βασικό αντικείμενο την επιμόρφωση παιδαγωγών και εκπαιδευτικών στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών για την αναβάθμιση του σχολικού χώρου και τον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Υλοποιείται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την υποστήριξη της ΔΑΕΜ Α.Ε., και εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο επιμορφωτικού, ερευνητικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αθηναίων.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Συμπερίληψη παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία»
Αιτήσεις διδασκόντων στα ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ στο πρόγραμμα επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας
Ανταποδοτικές υποτροφίες για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα ΑΕΙ
Προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης Β1 επιπέδου ΤΠΕ
Ενέργειες για την διδασκαλία της κολύμβησης στο σχολικό έτος 2020-2021
Υποτροφίες στο Κέντρο Μελέτης του Ιδρύματος Bogliasco της Ιταλίας 2020
Ενημέρωση για το νομικό πλαίσιο περικοπής αποδοχών λόγω απεργίας ή στάση εργασίας