Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Λειτουργία κατασκήνωσης ΥΠΑΙΘ

Diorismos.gr
Λειτουργία κατασκήνωσης ΥΠΑΙΘ
Λειτουργία κατασκήνωσης ΥΠΑΙΘ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση
Έπειτα από έγκριση της Υπουργού Παιδείας κας Ν. Κεραμέως, η Ομοσπονδία μας ανέλαβε από κοινού με άλλες Ομοσπονδίες του ΥΠΑΙΘ να λειτουργήσει τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής. Για τη λειτουργία των καταλυμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ., σας γνωρίζουμε τα εξής:
Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 27-07-2020 έως και την Κυριακή 06-09-2020.

Συγκεκριμένα:
Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα στη Νέα Μάκρη αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας μετά των μελών της οικογένειάς τους.
Σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και πάγκους για τη χρήση εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).
Η διάρκεια της παραμονής κάθε περιόδου ορίζεται σε 13 ημέρες για τις πρώτες δύο περιόδους και σε 14 ημέρες για την τρίτη περίοδο. Το συμβολικό κόστος διαμονής, για τρέχοντα λειτουργικά έξοδα, στα 10,00 ευρώ/περίοδο.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:
1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει
2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους Συλλόγους μέχρι την Τετάρτη 22-07-2020 στο email της ΠΟΣΥΠ posyp@minedu.gov.gr.
Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δε θα γίνουν δεκτές.
H πρωτότυπη τραπεζική απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 10,00 ευρώ, θα προσκομίζεται την πρώτη ημέρα της κατασκηνωτικής περιόδου και αντίγραφό της στο Σύλλογο με την αίτηση.
Η κατάθεση θα γίνει το αργότερο έως την Παρασκευή 24/07/2020.
Προσοχή κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται ΜΟΝΟ έναν οικίσκο.

Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.
Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης οικίσκων σε μία κατασκηνωτική περίοδο (π.χ. την 2η περίοδο) κι εφόσον δεν επαρκούν για την κάλυψη, θα προηγούνται οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα διεξάγεται κλήρωση.
Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη κάθε οικίσκου, την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με τους οικείους του.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.
Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με το σύνολο των οικίσκων ανά περίοδο, σε δύο (2) περιόδους των 13 ημερών και μία (1) περίοδο των 14 ημερών, ως εξής:
1η - Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και Σάββατο 08 Αυγούστου 2020
2η - Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και Σάββατο 22 Αυγούστου 2020
3η - Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020
Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και η αναχώρηση έως τις 18:00 του Σαββάτου, εκτός της τελευταίας περιόδου όπου η αναχώρηση θα γίνει στις 18:00 της Κυριακής.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το καταθετήριο του ποσού των 10,00 ευρώ.
Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη που είναι ακατάλληλη για το βιολογικό καθαρισμό κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.
Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό της ΠΟΣΥΠ, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR50 0171 6660 0066 6610 5127 529 και θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η αιτιολογία συνδρομή κατασκήνωσης και η περίοδος (π.χ. Ονοματεπώνυμο σας - Συνδρομή Κατασκήνωσης - 3η ).

» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Ενισχυτική διδασκαλία για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα
Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για επιμόρφωση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση
3η προκήρυξη ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση μεταδιδακτορικών ερευνητών
Πρόσληψη Ακαδημαϊκών Υποτρόφων στο τμήμα τεχνών ήχου και εικόνας για το 2020-2021
Αλλαγές στη διαδικασία αξιολόγησης των μαθητών γυμνασίου
ερωτήσεις και απαντήσεις για τις νέες ρυθμίσεις στα ΑΕΙ του υπουργείου παιδείας
Ανακοινώσεις για την ανώτατη εκπαίδευση από το υπουργείο παιδείας