Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ

Diorismos.gr
Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ
Τροποποίηση στις αντιστοιχίες τμημάτων των ΑΕΙ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τροποποιούμε την υπ’ αρ. 77275/Z1/19-6-2020 υπουργική απόφαση Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 (Β΄ 2549), ως εξής:

1. Το Τμήμα ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αφαιρείται από την Ομάδα αντιστοίχισης ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ του ΠΙΝΑΚΑ Α΄
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (αρ. 27 του πίνακα) και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ΄ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ (υπ’ αρ. 8).
2. Τα Τμήματα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ομάδας αντιστοίχισης ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αφαιρούνται από τον ΠΙΝΑΚΑ Α΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (αρ. 74, 75, 76 του πίνακα), και εντάσσονται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ΄ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ (υπ’ αρ. 27, 28 και 29).
3. Το Τμήμα ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αφαιρείται από την Ομάδα αντιστοίχισης ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ του ΠΙΝΑΚΑ Α΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (αρ. 152 του πίνακα) και εντάσσεται στον ΠΙΝΑΚΑ Γ΄ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ (υπ’ αρ. 42).
Τα λοιπά Τμήματα του ΠΙΝΑΚΑ Α΄ και του ΠΙΝΑΚΑ Γ΄ αναριθμούνται αναλόγως.
Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΠΙΝΑΚΑΣ Α΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ο ΠΙΝΑΚΑΣ Β΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ και ο ΠΙΝΑΚΑΣ Γ΄ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ διαμορφώνονται, ως ακολούθως:...

Δείτε το ΦΕΚ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ
Πώς θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
7 υποτροφίες για διδακτορικό στο εξωτερικό από κοινού ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και σε ΗΠΑ-Καναδά