Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Υποτροφίες σε φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Diorismos.gr
Υποτροφίες σε φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Υποτροφίες σε φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, κωδικό MIS 5011040 και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του ομώνυμου υποέργου με α/α 1 της ΕΥΔ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (αρ. πρωτ. Πρόσκλησης 14603/06-10-2017, κωδ. ΕΔΒΜ 58), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση-Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους, με Ιδρυματικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Αμπελιώτη, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 26/25-10-2018 απόφασης συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.4485/2017, προσκαλεί τους εγγεγραμμένους φοιτητές/φοιτήτριες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη λήψη μηνιαίας υποτροφίας στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και συγκεκριμένα στο χειμερινό εξάμηνο.

Η χορήγηση υποτροφίας έχει σκοπό την αποπεράτωση των σπουδών τους επί τη βάσει κοινωνικών κριτηρίων. Στο τμήμα Γεωγραφίας θα χορηγηθούν τρεις (3) υποτροφίες βάσει διαδικασίας αξιολόγησης. Στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής λαμβανομένης υπόψη της άγονης προηγηθείσας διαδικασίας για την τρίτη υποτροφία του εαρινού εξαμήνου, θα χορηγηθούν τέσσερις (4) υποτροφίες βάσει διαδικασίας αξιολόγησης. Στο τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, τρεις (3) υποτροφίες βάσει διαδικασίας αξιολόγησης. Στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής θα χορηγηθούν τρεις (3) υποτροφίες βάσει διαδικασία αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες καλούνται να υποβάλλουν Αίτηση προς το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου που βρίσκεται στην διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 76, Καλλιθέα, προκειμένου να λάβουν μία από τις τρεις Υποτροφίες που αντιστοιχούν στο Τμήμα τους, έως τις 20/12/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ. Πάνω στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το τμήμα και ο αριθμός μητρώου του/της υποψηφίου/ας. Με την κατάθεση του φακέλου ο/η φοιτητής τρια θα υπογράφει σε σχετική λίστα δηλώνοντας τα ίδια προαναφερόμενα στοιχεία.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Ανανεώνονται τα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα σπουδών
Νέα, ψηφιακή εποχή για τα διαδραστικά σχολικά βιβλία
Επιλογή εποπτών και εκπονητών για την επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις
Νέοι όροι για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ανάρτηση προσωρινών πινάκων πρόσληψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Ενημέρωση για την καταχώριση απουσιών μαθητών στο ΠΣ myschool