Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Αιτήσεις για το βραβείο «Jan Amos Comenius» για διδασκαλία υψηλής ποιότητας σχετικά με Ε.Ε

Diorismos.gr
Αιτήσεις για το βραβείο «Jan Amos Comenius» για διδασκαλία υψηλής ποιότητας σχετικά με Ε.Ε
Αιτήσεις για το βραβείο «Jan Amos Comenius» για διδασκαλία υψηλής ποιότητας σχετικά με Ε.Ε

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Βραβείο Jan Amos Comenius για διδασκαλία υψηλής ποιότητας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Tο βραβείο θα επιβραβεύει τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βοηθούν τους μαθητές τους να μάθουν για την ΕΕ με τρόπο που εμπνέει. Θα παρέχει αναγνώριση και προβολή αυτής της δουλειάς σε επίπεδο ΕΕ σε κάθε κράτος μέλος και θα τονίσει τη σημασία της διδασκαλίας και της μάθησης σχετικά με την ΕΕ σε νεαρή ηλικία. Θα αναδείξει συναρπαστικές μεθόδους διδασκαλίας που ενθαρρύνουν ενεργά τους μαθητές να αποκτούν γνώσεις σχετικά με την ΕΕ και θα συμβάλει στη διάδοση αυτών των πρακτικών.

Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων απευθύνεται σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που είναι εγκατεστημένα και εδρεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (όχι σε μεμονωμένους εκπαιδευτικούς).

Με τον διαγωνισμό αυτόν θα απονεμηθούν έως είκοσι οκτώ (28) βραβεία ύψους 8.000 EUR έκαστο, ένα για κάθε κράτος μέλος της ΕΕ.

Αν το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει από την ΕΕ πριν από την απόφαση χορήγησης (η εν λόγω απόφαση εκδίδεται σύντομα μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων) χωρίς συμφωνία που να διασφαλίζει ότι οι αιτούντες στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούν να είναι επιλέξιμοι, τα βρετανικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παύσουν να είναι επιλέξιμα για το εν λόγω βραβείο. Στην περίπτωση αυτή, ο μέγιστος αριθμός των βραβείων θα είναι 27 (αντί για 28), αλλά το ποσό ανά βραβείο θα παραμείνει το ίδιο (8.000 EUR).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 17: 00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες και τα έντυπα αίτησης είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ec.europa.eu/education/resources-and-tools/funding-opportunities/jan-amos-comenius-prize_el


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - ανάγκη επανυποβολής αιτήσεων
Παράταση υποβολής δικαιολογητικών χορήγησης - τροποποίησης αδειών ιδιωτικών σχολείων
Διεξαγωγή συνεντεύξεων για απόσπαση στα ευρωπαϊκά σχολεία
Παράταση αιτήσεων για κενές θέσεις εκπαιδευτικών σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία
Αιτήσεις για τις σχολές ξεναγών του υπουργείου τουρισμού για το 2020-2022
Νέο διετές πρόγραμμα μαθησιακής κινητικότητας και κατάρτισης του ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης
Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης