Diorismos.gr
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Αιτήσεις για 66 θέσεις επιμορφωτών του ΙΕΠ

Diorismos.gr
Αιτήσεις για 66 θέσεις επιμορφωτών του ΙΕΠ
Αιτήσεις για 66 θέσεις επιμορφωτών του ΙΕΠ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςγια υποβολή αιτήματος για την ένταξη σε Μητρώο επιμορφωτών του Ι.Ε.Π
Το Δ.Σ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Ι.Ε.Π) Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος: Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση υλοποιεί ως τελικός δικαιούχος την Πράξη με τίτλο Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος με MIS: 5004204, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020,


ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
Ενδιαφερόμενους, φυσικά πρόσωπα Πτυχιούχους Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή κατόχους ισότιμου και αναγνωρισμένου από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. πτυχίου του εξωτερικού, προς υποβολή αίτησης για ένταξη σε Μητρώο επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης της Δράσης 4: Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων της Πράξης Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος, με κωδικό ΟΠΣ 5004204, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση και τις ανάγκες της ανωτέρω Πράξης.


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ /ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ
Στο πλαίσιο της υλοποίησης με ίδια μέσα, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη δημιουργία Μητρώου επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης της Δράσης
4: Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων της Πράξης Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος.
Το αντικείμενο του έργου όσων ενταχθούν στο Μητρώο είναι η επιμόρφωση α) δεκαπέντε (15) επιστημονικών συνεργατών που θα επιλεγούν κατόπιν διενέργειας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, β) στελεχών εκπαίδευσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων, στις παρακάτω θεματικές:


1. Κοινωνικο-πολιτισμικό πλαίσιο προσφύγων/ μεταναστών
2. Διδασκαλία Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας
3. Διαφοροποιημένη παιδαγωγική με έμφαση σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα
4. Τεχνικές ευαισθητοποίησης, πρόληψης και αντιμετώπισης ξενοφοβικών και στερεοτυπικών αντιλήψεων
5. Θέματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης - επίλυση συγκρούσεων.

Οι ομάδες στόχου, το είδος (επιτόπια ή εξ αποστάσεως), η θεματική, οι ώρες και ο τόπος της επιμόρφωσης θα προσδιορίζονται σύμφωνα με το Σχέδιο Επιμόρφωσης όπως αυτό θα διαμορφώνεται στη διάρκεια της Δράσης. Το έργο που θα ανατεθεί σε κάθε επιμορφωτή θα αντιστοιχεί σε έως είκοσι (20) επιμορφωτικές ώρες είτε διά ζώσης είτε εξ αποστάσεως επιμόρφωσης.
Για τη συμμετοχή σε διά ζώσης επιμορφώσεις δεν προβλέπεται κάλυψη πιθανών εξόδων μετακίνησης και διαμονής ούτε προβλέπεται ημερήσια αποζημίωση. Οι δια ζώσης επιμορφώσεις θα πραγματοποιούνται στα όρια των Περιφερειών Εκπαίδευσης.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων, βάσει του άρθρου 7 της Πρόσκλησης, είναι 08/03/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα23:59.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής E-Learning
 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Δυνατότητα μετάθεσης του ωραρίου λειτουργίας των εσπερινών ΕΠΑΛ
Μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας
Πρόσληψη ψυχολόγων στα Επαγγελματικά Λύκεια
Σχολικά γεύματα σε 954 δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2018-19
Επιπτώσεις στους αναπληρωτές λόγω μη ανάληψης υπηρεσίας ή παραίτησης
Προσλήψεις 461 αναπληρωτών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Ενημέρωση για διδακτικά βιβλία Αγγλικής γλώσσας στο ΓΕΛ 2018-2019