Diorismos.gr
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Αιτήσεις για επιλογή συμβούλων σταδιοδρομίας και Ψυχολόγων με σύμβαση στα ΣΔΕ

Diorismos.gr
Αιτήσεις για επιλογή συμβούλων σταδιοδρομίας και Ψυχολόγων με σύμβαση στα ΣΔΕ
Αιτήσεις για επιλογή συμβούλων σταδιοδρομίας και Ψυχολόγων με σύμβαση στα ΣΔΕ

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το IΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), στο πλαίσιο της Πράξης Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, με Κωδ. ΟΠΣ 5002546 που υλοποιείται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.17569/09-12-2016 Απόφαση Ένταξης της Πράξης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση με τη συγχρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), έχοντας υπόψη την υπ΄αριθμ. 4902/289/04-08-2017 Aπόφαση του Δ.Σ.απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σ.Δ.Ε. για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας αναλαμβάνει το έργο της παροχής ατομικής και ομαδικής Συμβουλευτικής με στόχο τη διευκόλυνση και υποστήριξη των εκπαιδευομένων για την είσοδο ή επανατοποθέτηση στην αγορά εργασίας.
Προσλαμβάνεται με σύμβαση μίσθωσης έργου με τα παρακάτω καθήκοντα:
- Η ομαδική Συμβουλευτική μπορεί να παρέχεται είτε μέσα στην τάξη στην ευρύτερη ομάδα των εκπαιδευομένων είτε στο γραφείο του Συμβούλου σε μικρότερες ομάδες, αν υπάρχει ανάγκη.
- Αναζήτηση πηγών πληροφόρησης, συλλογή, οργάνωση, και παροχή πληροφοριακού υλικού ικανού να καλύψει τις ανάγκες - αιτήματα των εκπαιδευομένων στον τομέα της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.
- Επικοινωνία με άλλους φορείς - υπηρεσίες εξειδικευμένες σε θέματα σχετικά με την αγορά εργασίας, εκπαιδευτικούς φορείς, φορείς κατάρτισης και παραπέμπει τους εκπαιδευόμενους στις κατάλληλες υπηρεσίες.
- Πραγματοποίηση επαφών με επιχειρήσεις ή εκπροσώπους συλλογικών οργάνων (π.χ. σωματεία) με στόχο τη διαμεσολάβηση - διευκόλυνση της τοποθέτησης εκπαιδευομένων σε θέσεις εργασίας (σε περίπτωση που είναι εφικτό και κατά την κρίση του Συμβούλου).
- Συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα και με θέματα που αφορούν γενικότερα στη διευκόλυνση εισόδου των εκπαιδευομένων στην
αγορά εργασίας όπως πρόσκληση επαγγελματιών, ημέρες καριέρας κ.λ.π.
- Τήρηση βιβλίου δραστηριοτήτων για την ημερήσια και ωριαία καταγραφή ανά ημέρα και ώρα οι δραστηριότητες (ατομικά ραντεβού κ.λ.π.) καθώς και οι ενέργειες διασύνδεσης.
- Δημιουργία αρχείου εκπαιδευομένων και οργάνωση συστήματος παρακολούθησης της εξέλιξης τους.
- Συμμετοχή σε κάθε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων.
- Υποβολή αναλυτικής τριμηνιαίας απολογιστικής έκθεσης πεπραγμένων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (στη λήξη κάθε τριμήνου).
- Υποβολή συνολικού απολογισμού - αποτίμησης του έργου της σχολικής χρονιάς σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στη λήξη του έργου που συνοδεύεται από δείγμα πρωτότυπου υλικού σχετικού με τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας (ασκήσεις, ερωτηματολόγια κ.λ.π.).

Προθεσμία Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων (στην ηλ. δ/νση https://mis.inedivim.gr): 07/08/2017 (ώρα 12:00 π.μ.) - 23/08/2017 (ώρα 12:00 π.μ.)

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής E-Learning
 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Ξεκινούν αύριο οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων
Από 25-29 Ιουνίου η Β φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα ΕΠΑΛ
Απολυτήριοι τίτλοι ΕΠΑΛ - Διευκρινίσεις
Πρόσκληση ακαδημαϊκών υποτρόφων από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας
2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας
Η Κατανομή των θέσεων συντονιστών εκπαιδευτικού έργου στα ΠΕΚΕΣ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πιστοποίηση της τάξης μαθητείας ΕΠΑΛ