Οι ρυθμίσεις για μόνιμους και εποχικούς της Ολυμπιακής

18/09/2008 | Δημόσια διοίκηση

Προσωπική επιστολή προς όλους τους εργαζομένους της Ολυμπιακής, η οποία θα τους ενημερώνει για το πακέτο των εργασιακών μέτρων, ανάλογα με τις κατηγορίες των επιμέρους εργαζομένων, θα στείλει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών όπως δήλωσε ο υπουργός κ. Χατζηδάκης.

Αν είναι μόνιμοι υπάλληλοι και έχουν προσληφθεί πριν την 1/1/93 έχουν την επιλογή ν' ακολουθήσουν το πρόγραμμα της συνταξιοδότησης. Εάν δεν το θέλουν, μπορεί μαζί με όλους τους άλλους συναδέλφους τους, που έχουν προσληφθεί μετά την 1/1/93, ν' ακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταφοράς σε άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου ή σε ΔΕΚΟ, με τις ίδιες ακριβώς απολαβές, που έχουν σήμερα.

Αν είναι εποχικοί, υπάρχει ένα τριπλό πρόγραμμα. Πρώτον μοριοδότηση 50% για διαγωνισμούς, δεύτερον ειδική ενισχυμένη μοριοδότηση για τους διαγωνισμούς του Υπουργείου Μεταφορών και τρίτον ένα πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματιών, που θα τους προσλάβουν, το οποίο διαρκεί για 4 χρόνια, και προβλέπει επιδότηση 25 ευρώ την ημέρα για τα 3 πρώτα χρόνια.

Diorismos.gr