Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση RSS Κατηγορίας

ΕΚΔΔΑ: 40 προγράμματα επιμόρφωσης την εβδομάδα

Diorismos.gr
ΕΚΔΔΑ: 40 προγράμματα επιμόρφωσης την εβδομάδα
ΕΚΔΔΑ: 40 προγράμματα επιμόρφωσης την εβδομάδα

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Σαράντα προγράμματα την εβδομάδα, κατά μέσο όρο, διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) σε 28 πόλεις της χώρας για την επιμόρφωση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ταυτόχρονα, το ΕΚΔΔΑ συμμετέχει στην υποστήριξη της υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Η υποστήριξη, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, Ομότιμος Καθηγητής Ιωάννης Χρυσουλάκης, συνίσταται στην επιμόρφωση, σε πρώτη φάση, των στελεχών των 13 δήμων, στους οποίους θα εφαρμοστεί πιλοτικά το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του ΕΚΔΔΑ από τις 20 Οκτωβρίου έως τα τέλη του 2014, τουλάχιστον 9.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρόκειται να συμμετάσχουν σε συνολικά 363 προγράμματα που θα υλοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα, Κοζάνη, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα, Τρίπολη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Ρόδο και Ηράκλειο. Επιμορφωτικά προγράμματα σχεδιάζονται και πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και στις εξής πόλεις: Ορεστιάδα, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Καστοριά, Κατερίνη, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Χίο, Σάμο, Λήμνο και Χανιά.

Τα προγράμματα, διάρκειας, κατά μέσο όρο, πέντε ημερών, είναι όλα πιστοποιημένα και συμβαδίζουν με τη διοικητική μεταρρύθμιση και τις προτεραιότητες στην εφαρμογή των δημοσίων πολιτικών. Προέκυψαν δε μετά από ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών και υποβολή αντίστοιχων σχεδίων εκπαίδευσης με τη συνεργασία υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Δημόσια διοίκηση
Προστασία υγείας υπαλλήλων λόγω συνθηκών καύσωνα
Δείτε τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών προσώπων
ΑΣΕΠ 7Κ/2021: Υποβλήθηκαν 59.481 αιτήσεις για 144 θέσεις στα ΚΕΠ
Σε λειτουργία η πλατφόρμα freedompass.gov.gr
Προσλήψεις 2.000 ατόμων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα
Τα πρώτα 12 έργα του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0» από το Ταμείο Ανάκαμψης
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για αξιολόγηση εκπαιδευτικών και επιλογή στελεχών