Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Τη Δευτέρα 10/9 αρχίζουν οι ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για ΑΕΙ-ΤΕΙ Ελλήνων του Εξωτερικού

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007 αρχίζουν οι ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό.
Διευκρινίζεται ότι οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα αλλά και η προσέλευση των υποψηφίων που ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ στις επιτροπές Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, λόγω των εκλογών, αρχίζουν στις 18.9.2007 και όχι στις 17.9.2007 όπως είχε ανακοινωθεί.
Ειδικότερα οι εξετάσεις αυτές θα διενεργηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου 2007 σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει ως εξής:

Α. ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10-9-2007 Νεοελληνική Γλώσσα

Εξετάζονται οι υποψήφιοι και των πέντε(5) κατηγοριών

Β. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ 11-9-2007 Αρχαία Ελληνικά Μαθηματικά
ΤΕΤΑΡΤΗ 12-9-2007 Νεοελληνική Λογοτεχνία Χημεία
ΠΕΜΠΤΗ 13-9-2007 Ιστορία Φυσική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-9-2007 Λατινικά Βιολογία


Γ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑ
ΤΡΙΤΗ 18-9-2007 Αγγλικά
ΤΕΤΑΡΤΗ 19-9-2007 Γερμανικά
ΠΕΜΠΤΗ 20-9-2007 Ελεύθερο Σχέδιο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-9-2007 Γραμμικό Σχέδιο
ΔΕΥΤΕΡΑ 24-9-2007 Γαλλικά
ΤΡΙΤΗ 25-9-2007 Αρμονία
ΤΕΤΑΡΤΗ 26-9-2007 Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων
ΠΕΜΠΤΗ 27-9-2007 Ιταλικά
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-9-2007 Ισπανικά

Πέρας προσέλευσης των υποψηφίων στις αίθουσες ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 15.30 μ.μ. εκτός των μαθημάτων του Ελεύθερου Σχεδίου και του Γραμμικού Σχεδίου για τα οποία ορίζεται ως πέρας προσέλευσης η 13.30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός των μαθημάτων του Ελεύθερου Σχεδίου και του Γραμμικού Σχεδίου για τα οποία ορίζεται σε έξι (6) ώρες.

Δ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ

Ο τόπος και το αναλυτικό πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) θα γνωστοποιηθεί στους υποψήφιους από τα Γραφεία Φυσικής Αγωγής Β Αθήνας (Γούναρη 60-Αγία Παρασκευή-Αθήνα) και Ανατ.Θεσ/νίκης (Σαπφούς 44 Θεσσαλονίκη ),αντίστοιχα. Οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας (από 18.9.2007 μέχρι και 28.9.2007), θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με το δελτίο εξεταζομένου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δύο μικρές φωτογραφίες, ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και βεβαίωση οπτικής οξύτητας από νοσηλευτικό ίδρυμα του δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Οι παραπάνω εξετάσεις στο μάθημα Γενικής Παιδείας, στα μαθήματα κατεύθυνσης και στα ειδικά μαθήματα εκτός από τα ειδικά μαθήματα «ΑΡΜΟΝΙΑ» και «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» θα διενεργηθούν σε δύο εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ειδικότερα:

Για όσους υποψηφίους δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην Αθήνα οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Πειραματικό Γενικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής (Μουσών και Παπαδιαμάντη- Π.Ψυχικό) και

Για όσους υποψηφίους δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο 31Ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης (Αναξιμάνδρου 79, Χαριλάου -Θεσσαλονίκη).

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα «ΑΡΜΟΝΙΑ» και «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» θα διενεργηθούν για όλους τους υποψηφίους στην ΑΘΗΝΑ και στο εξεταστικό κέντρο του Πειραματικού Γυμνασίου και Πειραματικού Γενικού Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής (Μουσών και Παπαδιαμάντη- Π.Ψυχικό).

Κατ εξαίρεση μπορούν να εξεταστούν στην Αθήνα και στα άλλα ειδικά μαθήματα οι υποψήφιοι που εκτός των ανωτέρω μουσικών μαθημάτων δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν και σε άλλα ειδικά μαθήματα (σχέδια-ξένες γλώσσες).

Diorismos.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Ξεκινάει από 1η Οκτωβρίου το πρόγραμμα για 100.000 νέες θέσεις εργασίας
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2020 για 22 θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο
Αύριο ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το Ειδικό Εποχικό Βοήθημα του ΟΑΕΔ
Πρόσκληση για Μηχανικούς στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
ΓΣΕΕ: Επιβεβλημένη η παράταση του προγράμματος των 5.500 πτυχιούχων στο δημόσιο
ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις τωνκατηγοριών ΠΕ ΤΕ ΔΕ για 1.209 θέσεις στα νοσοκομεία
Εγγραφές στον κατάλογο Διαιτητών και Επιδιαιτητών της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας