Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Νέος διαγωνισμός για 5 θέσεις Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Εξωτερικών

Diorismos.gr
Νέος διαγωνισμός για 5 θέσεις Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Εξωτερικών
Νέος διαγωνισμός για 5 θέσεις Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Εξωτερικών

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 θα αρχίσει στην Αθήνα, σε χώρο και ώρα που θα εξαρτηθούν από τον αριθμό αιτήσεων συμμετοχής και θα ανακοινωθούν εγκαίρως, ο διαγωνισμός για την πλήρωση πέντε (5) κενών οργανικών θέσεων στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εξωτερικών, με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Μία (1) θέση Εμπειρογνώμονα σε Αεροναυτιλιακά - Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (I.M.O).

Μία (1) θέση Εμπειρογνώμονα σε Αναπτυξιακή Πολιτική και Οικονομική Συνεργασία.

Μία (1) θέση Εμπειρογνώμονα σε Ε.Ε. - Εξωτερικές Σχέσεις.

Μία (1) θέση Εμπειρογνώμονα σε Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, με έμφαση στη χρηματοοικονομική ανάλυση και τη λογιστική παρακολούθηση αναπτυξιακών έργων.

Μία (1) θέση Εμπειρογνώμονα σε Μετανάστευση και Άσυλο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, να έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν πτυχίο Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, να κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, που απαιτείται από την ειδίκευση, με πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στον τομέα ειδίκευσής τους, ή διδακτορικό δίπλωμα της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής, που απαιτείται από την ειδίκευση, με τριετή επαγγελματική εμπειρία στην ειδίκευση της προκηρυσσόμενης θέσης, να διαθέτουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και, προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.

Τα προσόντα των υποψηφίων, τα κωλύματα διορισμού, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μαζί με την αίτηση συμμετοχής, ο τρόπος διεξαγωγής του διαγωνισμού κ.λπ. ορίζονται στο Προεδρικό Διάταγμα 10/2022 (ΦΕΚ Α΄ 24), καθώς και στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης και τα παραρτήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ αυτής.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι υποβάλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου diagonismoi@mfa.gr, με θέμα ηλεκτρονικού μηνύματος Για τον διαγωνισμό του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων, ειδική αίτηση συμμετοχής, μαζί με πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου ή ταυτότητας και λοιπά δικαιολογητικά, από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε ΦΕΚ μέχρι και την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00.

Δείτε το έντυπο συμμετοχής και το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στο 5 οργανικές θέσεις στον κλάδο Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εξωτερικών


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Νέα προκήρυξη για 14 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην ΕΕΤΤ
68.000 νέες θέσεις εργασίας με 6 νέα προγράμματα της ΔΥΠΑ - αιτήσεις από την Τετάρτη
Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2Γ/2022: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οδηγίες προς τους υποψήφιους της προκήρυξης 2Γ/2022
Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οι θέσεις και η κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 9Κ/2022 για 173 θέσεις στον e-ΕΦΚΑ
60 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ σε διάφορους νομούς