Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Νταντάδες της γειτονιάς: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μητρώο των επιμελητών

Diorismos.gr
Νταντάδες της γειτονιάς: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μητρώο των επιμελητών
Νταντάδες της γειτονιάς: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μητρώο των επιμελητών

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή στο μητρώο επιμελητών του Προγράμματος Νταντάδες της γειτονιάς. Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο που επιθυμεί να παρέχει υπηρεσίες κατ’οίκον φροντίδας βρεφών και νηπίων στην οικία του ή στην οικία του παιδιού, εφόσον πληροί της προϋποθέσεις του Άρθρου 2 της υπ’αρ. 29518/28-03-2022 (ΑΔΑ: ΩΖΚΩ46ΜΤΛΚ-ΡΜΞ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Για να πιστοποιηθείτε ως επιμελητής/επιμελήτρια στοΜητρώο Επιμελητών του προγράμματος Νταντάδες της Γειτονιάς θα πρέπει να ολοκληρώσετε επιτυχώς την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αίτησης. Η διαδικασία περιλαμβάνει την ταυτοποίησή σας ως χρήστη, την αποτύπωση των προσωπικών σας στοιχείων επικοινωνίας, την υποβολή πιστοποιητικών ακαδημαϊκών γνώσεων, πρώτων βοηθειών και υγείας και πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα παροχής υπηρεσίας με συνδυασμό αυτόματης και χειρόγραφης συμπλήρωσης.

Η διαδικασία εγγραφής ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί αυθημερόν. Στην περίπτωση αυτή η αίτηση σας εκκρεμεί και βρίσκεται σεδιαδικασία επεξεργασίας. Μετά την επιτυχημένη εγγραφή σας στο Μητρώο Επιμελητών, είστε πλέον πιστοποιημένος επιμελητής/επιμελήτρια.

O/H επιμελητής/ μια επιμελήτρια παρέχει υπηρεσίες φύλαξης και φροντίδας στα βρέφη και νήπια μιας ή περισσότερων οικογενειών. Η ηλικία των βρεφών και νηπίων που φροντίζει είναι από 2 μηνών έως 2,5 ετών. Η φροντίδα παρέχεται στο σπίτι του παιδιού ή στο σπίτι του επιμελητή/τριας κατόπιν συνεννόησης με τον γονέα. Η παροχή υπηρεσιών από τους επιμελητές γίνεται τις ημέρες και ώρες που δηλώνουν διαθεσιμότητα, κατόπιν συνεννόησης με τον γονέα. Για την παροχή μιας πιο ολοκληρωμένης εικόνας σας στους γονείς, η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να αναρτήσετε προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά κάποια στοιχεία αυτοπαρουσίασης (link), όπως πρόσφατη φωτογραφία (απλή τύπου jpeg) και βιογραφικό σημείωμα ή να συμπληρώσετε λίγα λόγια για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας.

Εφόσον έρθετε σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο γονέα θα προχωρήσετε σε προσωπική συνεννόηση για τον τρόπο της συνεργασίας σας. Αυτό θα αφορά τις ημέρες και ώρες φροντίδας του παιδιού, το πρόγραμμα που θα ακολουθείτε καθημερινά και την διάρκεια της συνεργασίας.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της πλατφόρμας ntantades.gov.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Νέος διαγωνισμός για 25 θέσεις Επικοινωνιών και Πληροφορικής στο Υπουργείο Εξωτερικών
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2022: Υποβλήθηκαν 6.837 αιτήσεις για 120 μόνιμες θέσεις στην ΕΛΣΤΑΤ
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 6Κ/2022 για 66 θέσεις μόνιμου προσωπικού
Προκήρυξη 3Κ/2022: Υποβλήθηκαν 30.865 αιτήσεις για 283 θέσεις
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για κατάρτιση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες
Προσλήψεις 105 ατόμων στην ΕΥΔΑΠ από επιλαχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Κ/2018
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 122 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού