Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Νέα προκήρυξη για 1.030 Επαγγελματίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς

Diorismos.gr
Νέα προκήρυξη για 1.030 Επαγγελματίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς
Νέα προκήρυξη για 1.030 Επαγγελματίες Οπλίτες ΕΠ.ΟΠ. στο Στρατό Ξηράς

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την πλήρωση χιλίων τριάντα (1030) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στο Στρατό Ξηράς (άνδρες-γυναίκες). Μπορούν να καταταγούν οι Έλληνες πολίτες (άνδρες-γυναίκες) ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωση αυτών, εφόσον έχουν τις γραμματικές γνώσεις που αναγράφονται για κάθε ειδικότητα στην προκήρυξη και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους χωρίς να έχουν υπερβεί το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξης τους ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1995 έως 31-12-2003).

Ειδικά οι υπηρετούντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξης τους ως ΕΠ.ΟΠ. στις Ένοπλες Δυνάμεις (Γεννηθέντες από 1-1-1992 έως 31-12-2003).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση epop.army.gr την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και να επισυνάψουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Συνιστάται στους υποψήφιους, προκειμένου να μην απορριφθούν, να δηλώσουν ειδικότητα Οπλου ή Σώματος του Στρατού Ξηράς, σύμφωνα με τις γραμματικές γνώσεις που διαθέτουν, οι οποίες να είναι αντίστοιχες της ειδικότητας που δηλώνουν.

Αυτοί που θα καταταγούν θα φέρουν το βαθμό του Στρατιώτη. θα προαχθούν σε Δεκανείς με τη συμπλήρωση ενός έτους υπηρεσίας όσοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν για την εκπλήρωση αυτών, κατά την κατάταξη τους ως ΕΠ.ΟΠ. και με τη συμπλήρωση δύο ετών υπηρεσίας όσοι δεν είχαν καταταγεί για εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Όσοι απολύονται μετά την ευδόκιμη συμπλήρωση της αρχικώς αναληφθείσας επταετούς υποχρέωσης παίρνουν εφάπαξ αποζημίωση ίση με το διπλάσιο των ετών υπηρεσίας επί τις αντίστοιχες μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν κατά την απόλυση τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας/Δνση Νομικού Σώματος και του Γενικού Επιτελείου Στρατού (www.mod.mil.gr, www.stratologia.gr και www.army.gr αντίστοιχα), όπου έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Νέος διαγωνισμός για 25 θέσεις Επικοινωνιών και Πληροφορικής στο Υπουργείο Εξωτερικών
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2022: Υποβλήθηκαν 6.837 αιτήσεις για 120 μόνιμες θέσεις στην ΕΛΣΤΑΤ
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ 6Κ/2022 για 66 θέσεις μόνιμου προσωπικού
Προκήρυξη 3Κ/2022: Υποβλήθηκαν 30.865 αιτήσεις για 283 θέσεις
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για κατάρτιση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες
Προσλήψεις 105 ατόμων στην ΕΥΔΑΠ από επιλαχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Κ/2018
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 122 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού