Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Πυροσβεστικό Σώμα: Προσλήψεις 190 εποχικών Πυροσβεστών

Diorismos.gr
Πυροσβεστικό Σώμα: Προσλήψεις 190 εποχικών Πυροσβεστών
Πυροσβεστικό Σώμα: Προσλήψεις 190 εποχικών Πυροσβεστών

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τη δεδομένη στιγμή υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα δύο χιλιάδες τριακόσιοι δέκα (2.310) Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης και συνεπώς οι κενές θέσεις, που έχουν προκύψει από το σύνολο των δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) εγκεκριμένων θέσεων ανέρχονται στις εκατόν ενενήντα (190).

Συγκεκριμένα:

α) τριάντα τέσσερις (34) κενές θέσεις μέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου 2020. Εξ αυτών οι τριάντα δύο (32) προέρχονται από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020 και δύο (2) από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019

β) εκατόν πενήντα πέντε (155) κενές θέσεις προέκυψαν από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης, οι οποίοι ενώ έλυσαν την σύμβαση με το Π.Σ. την 31-10-2020, δεν προσήλθαν για επαναπρόσληψη στο Π.Σ. σε εκτέλεση της ανωτέρω (β) σχετικής. Εξ αυτών οι εκατόν τριάντα (130) προέρχονται από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019 και οι είκοσι πέντε (25) από Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020

γ) μία (1) κενή θέση προέκυψε από Πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2019, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς μετά την υπογραφή σύμβασης έτους 2021.

Ενόψει των αυξημένων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου για πλήρη στελέχωση του μηχανισμού πυροπροστασίας με τους συνολικά δυο χιλιάδες πεντακόσιους πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης και δεδομένου, ότι οι τελικοί αναμορφωμένοι κυρωμένοι πίνακες είναι σε ισχύ, οι προαναφερόμενες εκατόν ενενήντα (190) κενές θέσεις Π.Ε.Α θα καλυφθούν ως εξής:

Α. Οι πενήντα επτά (57) κενές θέσεις Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2020 θα καλυφθούν από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων, ανά κατηγορία και ΔΙ.Π.Υ.Ν./ΔΙ.Π.Υ., στις οποίες εμφανίζονται τα κενά αυτά.

Β. Οι υπόλοιπες εκατόν τριάντα τρείς (133) κενές θέσεις Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με έτος αρχικής πρόσληψης το 2003 έως και το 2019 θα καλυφθούν από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων ανά κατηγορία και ΔΙ.Π.Υ.Ν./ΔΙ.Π.Υ.

Το σύνολο των κενών θέσεων των πινάκων Α΄ και Β΄ θα καλυφθεί από ισάριθμους επιτυχόντες - επιλαχόντες υποψηφίους των τελικών αναμορφωμένων κυρωμένων πινάκων μετά τις κληρώσεις ανά κατηγορία των αντίστοιχων ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ.. Οι θέσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (www.fireservice.gr).


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Προκήρυξη Αξιωματικών Υγειονομικού στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ
428 θέσεις πρακτικής άσκησης Schuman στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Η προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2021 για 144 θέσεις στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α βαθμού
Ολόκληρη η προκήρυξη για 400 προσλήψεις Ειδικών Φρουρών στα Πανεπιστήμια
Πυροσβεστικό Σώμα: Προσλήψεις 190 εποχικών Πυροσβεστών