Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Frontex: Προσλαμβάνει περισσότερους από 700 συνοριοφύλακες και ακτοφύλακες

Diorismos.gr
Frontex: Προσλαμβάνει περισσότερους από 700 συνοριοφύλακες και ακτοφύλακες
Frontex: Προσλαμβάνει περισσότερους από 700 συνοριοφύλακες και ακτοφύλακες

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρά στη σύσταση υπηρεσίας ένστολων στην Ευρώπη, το μόνιμο σώμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής. Η εν λόγω υπηρεσία θα απαρτίζεται από αξιωματικούς του Frontex και των κρατών μελών της ΕΕ και θα συνδράμει τα ευρωπαϊκά κράτη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων στα εξωτερικά τους σύνορα.

Με την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι συνοριοφύλακες και οι ακτοφύλακες του Frontex θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του αύριο στα σύνορα. Καθένας από τους επιλεγέντες υποψήφιους θα λάβει βασική εκπαίδευση διάρκειας έως έξι μηνών προκειμένου να προετοιμαστεί για την ανάπτυξη αποστολών σε περιοχές επιχειρήσεων τον Ιανουάριο του 2021. Με την εκπαίδευση διασφαλίζεται ότι οι αξιωματικοί διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να συνεργαστούν σε κάθε συγκεκριμένο τομέα επιχειρήσεων, σε πλήρη συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο της ΕΕ και τα δεοντολογικά πρότυπα.

Αναζητούνται υποψήφιοι με εμπειρία στον τομέα της επιβολής του νόμου (σε σώματα όπως αστυνομία, τελωνεία, συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή), σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων με πολιτικά μέσα, σε στρατιωτικές ή αντίστοιχες υπηρεσίες (εν ενεργεία και συνταξιούχους). Κάθε υποψήφιος πρέπει να μιλά αγγλικά σε ενδιάμεσο επίπεδο (B2). Στην πρώτη φάση, επιδιώκουμε να προσληφθούν περισσότεροι από 700 συνοριοφύλακες και ακτοφύλακες του Frontex. Με βάση την εμπειρία σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε συνοριοφύλακας του Frontex σε τρία επίπεδα: βασικό, ενδιάμεσο ή ανώτερο.

Οι περισσότεροι συνοριοφύλακες του Frontex θα φορούν υπηρεσιακή στολή, θα διαθέτουν υπηρεσιακό όπλο και θα εκτελούν καθήκοντα όπως η εξακρίβωση της ταυτότητας και της εθνικότητας ενός ατόμου, η έγκριση ή η άρνηση εισόδου στην ΕΕ και η περιπολία μεταξύ των σημείων συνοριακής διέλευσης.

Θα λάβετε έναν βασικό μισθό και τα επιδόματα που προβλέπονται, όπως επίδομα αποδημίας, επίδομα στέγης, επίδομα συντηρούμενου τέκνου, σχολικό επίδομα, επίδομα αποστολής (κατά τη διάρκεια της αποστολής), επίδομα βάρδιας (κατά την εργασία σε βάρδιες).

Μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση εδώ.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Υπογράφτηκε η ΚΥΑ για τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας
ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα προκηρύξεων 3Κ/2019 και 2Ε/2019
Στελέχωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Εκδόθηκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2020 για 2.909 θέσεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»
Εκδόθηκε η προκήρυξη ΑΣΕΠ 1Ε/2020
ΟΑΕΔ: Ενισχύεται το πρόγραμμα επιταγών επανένταξης στην αγορά εργασίας
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 594 θέσεις εργασίας σε διάφορους φορείς