Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Σύντομα η νέα προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

Diorismos.gr
Σύντομα η νέα προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα
Σύντομα η νέα προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το έργο και τη συμβολή των γυναικών κα ανδρών του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. εξήρε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης ο οποίος επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο της Πάτρας. Ο Φ. Κουβέλης μετά τη σύσκεψη που είχε για υπηρεσιακά θέματα, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου του Λιμενικού Σώματος Σπύρου Κοντομάρη, Αρχιπλοίαρχου Λ.Σ., και του Λιμενάρχη Πάτρας, Δρόσου Ρεΐζη, Πλοιάρχου ΛΣ, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αποστολή που επιτελεί του προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της χώρας, στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο Υπουργός υπογράμμισε ότι στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν μέχρι την αποφοίτηση των σπουδαστών που θα εισαχθούν για πρώτη φορά το 2019 στις παραγωγικές σχολές με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Όπως είπε, ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί με εγγυήσεις διαφάνειας και με την παρουσία του ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε απευθυνόμενος στα στελέχη του Λιμεναρχείου:

Οι σύνθετες δραστηριότητες του Λιμανιού της Πάτρας και η γεωγραφική του θέση σας δημιουργούν αυξημένες υποχρεώσεις προκειμένου να εφαρμόζεται η νομιμότητα στα πολλαπλά επίπεδα, που είναι είτε η προστασία του ανθρώπου είτε η ναυτεργασία είτε η προστασία του περιβάλλοντος και του ευρύτερου περιβάλλοντος στη θάλασσα, για την οποία έχετε αρμοδιότητα. Γνωρίζω τα προβλήματά σας πάρα πολύ καλά, αναφορικά με την μισθολογική σας αντιμετώπιση, αλλά αναφορικά με το ιδιαίτερο στοιχείο ότι οι αποδοχές σας έχουν καθηλωθεί, λόγω της οκτάχρονης διάρκειας της μνημονιακής περιόδου. Σήμερα υπάρχει η ελπίδα όσο και η βεβαιότητα ότι έχει αλλάξει σελίδα η χώρα, ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με προσεκτικά βήματα, προκειμένου να επουλώσουμε πληγές και βεβαίως να κερδίσουμε χαμένο έδαφος είτε αυτό αφορά στους Έλληνες πολίτες -ανάμεσα σε αυτούς και εσείς- είτε αφορά στα συνολικότερα ζητήματα της οικονομίας.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Η προκήρυξη πρόσληψης 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία
Αύξηση οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών με μείωση θέσεων αστυφυλάκων και συνοριοφυλάκων
Υποβλήθηκαν 2.804 αιτήσεις για 32 θέσεις της προκήρυξης ΑΣΕΠ 5Κ/2019
Προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ 8Κ/2018 για 186 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού
ΟΑΕΔ: Οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού
Προσλήψεις Ειδικών Φρουρών - Προσόντα και δικαιολογητικά
ΑΑΔΕ: Πρόσκληση για τη στελέχωση του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών Αττικής