Diorismos.gr
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Ταξιθέτες και Ελεγκτές Εισόδου στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.

Diorismos.gr
Ταξιθέτες και Ελεγκτές Εισόδου στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.
Ταξιθέτες και Ελεγκτές Εισόδου στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 37 Ν.3105/2003 (ΦΕΚ 2 τ. Α΄) που ορίζουν ότι η παράγραφος 2 του άρθρου 82 Ν.1958/1991 (ΦΕΚ 122 τ. Α΄), με την οποία ρυθμίζονται οι προσλήψεις προσωπικού του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, εφαρμόζεται και στην εταιρεία Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε εντός των περιορισμών της περιπτώσεως ββ΄ του άρθρου 24 Ν.2190/1994, όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 24 του άρθρου 1 Ν.2247/1994 και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Επιδαύρου, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2018, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη έως και 85 θέσεων ταξιθετών και ελεγκτών εισόδου στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου καθώς και του Θεάτρου της Μικρής Επιδαύρου. Η προσφορά των ανωτέρω υπηρεσιών αφορά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του έτους 2018.

Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής:
Ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου

Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής), γνώση χειρισμού Η/Υ, καλή γνώση αγγλικών- επίπεδο Β2, (επιθυμητή η γνώση 2ης ξένης γλώσσας), άριστη επικοινωνία στην εξυπηρέτηση του κοινού, υπευθυνότητα, ενδιαφέρον για τον χώρο του πολιτισμού, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες. Επιθυμητή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Για την επιλογή θα ληφθεί υπόψη και η εντοπιότητα των υποψηφίων δεδομένου ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. δεν καλύπτει έξοδα μεταφοράς, διατροφής και διαμονής των προσληφθέντων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε (στη διεύθυνση: www.greekfestival.gr). Σε περίπτωση πρόσκλησής τους στη σχετική συνέντευξη που θα ακολουθήσει, από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης, θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων). Η αμοιβή όσων επιλεγούν προς συνεργασία θα προκύπτει βάσει των ωρών απασχόλησής τους, όπως αυτή θα προσδιοριστεί από την Εταιρεία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ν.4354/2015).

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε, εκ του λόγου ότι η παρούσα αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και όχι προκήρυξη θέσεων, έχει τη δυνατότητα να κρίνει κατά περίπτωση κάθε αίτηση και να προβεί στην τελική αποδοχή αυτής. Διευκρινίσεις και πληροφορίες παρέχονται από την Εταιρεία, οδός Ηπίτου 8, Σύνταγμα, 10557, Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο 210-9282900, από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας (www.greekfestival.gr) μέχρι και την Παρασκευή 8/6/2018 και ώρα 15:00.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Σύντομα η νέα προκήρυξη για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα
ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες στο πρόγραμμα απασχόλησης 5.500 πτυχιούχων
Αύξηση χρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου+ για την απασχόληση των νέων
ΟΑΕΔ: Υποβολή θέσεων πρακτικής άσκησης στο Πιλοτικό πρόγραμμα Ελευσίνας
Νέες ευνοϊκές διατάξεις για τον διορισμό και την πρόσληψη τρίτεκνων στο δημόσιο
Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζόμενους στην Πάτρα
Εγκρίθηκαν 53 προσλήψεις στο ΣΕΠΕ μέσω ΑΣΕΠ