Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Diorismos.gr
Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέρει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν στο ΚΠΙΣΝ σε μία σημαντική στιγμή του, την περίοδο κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η έναρξη της μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στα νέα τους κτίρια. Πιο συγκεκριμένα, με δωρεά του ΙΣΝ, το ΚΠΙΣΝ προκηρύσσει πρόγραμμα εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς.

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΙΣΝ με τίτλο Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, η οποία έχει ως στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας των νέων στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Τομείς Πρακτικής Άσκησης: Προγραμματισμός & Παραγωγή Εκδηλώσεων, Οικονομικά, Επικοινωνία, Εξυπηρέτηση Επισκεπτών και Ξεναγήσεις στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις. . Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης απευθύνεται σε απόφοιτους οποιουδήποτε ακαδημαϊκού τομέα. Οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να υποστηρίξουν οργανωτικά τους διάφορους τομείς δραστηριότητας του ΚΠΙΣΝ.

Όσοι επιλεγούν να απασχοληθούν στην ομάδα του ΚΠΙΣΝ, θα εργαστούν σε ένα περιβάλλον δυναμικό, θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, θα συμμετέχουν στην επίλυση προβλημάτων, καθώς επίσης, θα κληθούν να δημιουργήσουν καινοτόμα projects, τα οποία θα αναδεικνύουν και θα ενισχύουν το όραμα του ΚΠΙΣΝ. Διάρκεια: 19/12/2016 -18/06/2017. Ώρες εργασίας: 40 ώρες σε 6 ημέρες ανά εβδομάδα (συμπ Κυριακές). Ωράριο κυλιόμενο.

Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο (ΑΕΙ, ΤΕΙ, δημόσιου ή ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος), εξαιρετική ικανότητα εξυπηρέτησης επισκεπτών, άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών, γνώση χρήσης MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και του Διαδικτύου. Προσόντα που θα συνεκτιμηθούν (ανάλογα με τον τομέα απασχόλησης: Γνώση άλλων γλωσσών, εμπειρία στη διαχείριση κοινού (crowd management, spectator services), εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων, εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, γνώσεις οργάνωσης και διοίκησης, γνώσεις λογιστικής και οικονομικών, εθελοντική συμμετοχή σε οργανισμούς και δράσεις.

Προσωπικά Γνωρίσματα: Εργατικότητα και προθυμία να αναλάβει ποικίλες εργασίες όπως αυτές προκύπτουν από τις λειτουργικές ανάγκες του ΚΠΙΣΝ, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες σε ομάδες ή μεμονωμένα άτομα, Πνεύμα ομαδικής εργασίας, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, ενθουσιώδης χαρακτήρας, με αίσθηση του χιούμορ, έντονη αίσθηση ευθύνης, ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και αυτενέργειας, υψηλή στρατηγική και κριτική σκέψη.

Ενδεικτικά καθήκοντα: Να υποδέχεται τους επισκέπτες και να παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, να κατέχει σφαιρική γνώση του οράματος και των στοιχείων που συναποτελούν το ΚΠΙΣΝ, ώστε να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πληροφόρηση του έργου στους επισκέπτες, να κατανοεί τις ανάγκες των επισκεπτών, προκειμένου να συμβάλει στην ανάπτυξη νέων ιδεών και εκδηλώσεων, να ενδυναμώνει την εικόνα του ΚΠΙΣΝ στους επισκέπτες, να παρέχει υποστήριξη στη χρήση ψηφιακών μέσων, να συμμετέχει και να παρέχει υποστήριξη στις συναντήσεις/εκδηλώσεις σχετικά με τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, να υποστηρίζει τις ανάγκες διαφορετικών τμημάτων, να πραγματοποιεί ξεναγήσεις στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, να αναγνωρίζει τις ευκαιρίες για βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης του κοινού.

Υλικό υποψηφιότητας: Αίτηση πρακτικής άσκησης και βιογραφικό σημείωμα. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 (23:59 ώρα Ελλάδας). Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αρκεί η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ως επισύναψη) του υλικού υποψηφιότητας στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr.services@adecco.com. Το θέμα (Subject line) του email σας θα πρέπει να περιλαμβάνει αποκλειστικά το ονοματεπώνυμό σας.

Για την αποδοχή της υποψηφιότητάς σας απαιτείται απαραιτήτως η συμπλήρωση της αίτησης πρακτικής άσκησης και το βιογραφικό σημείωμα. Το βιογραφικό σημείωμα και η αίτηση πρακτικής άσκησης θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο ίδιο αρχείο σε μορφή .pdf με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμό σας (epitheto_onoma.pdf). Το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να είναι είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά. Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης είναι ανοιχτό σε νέους με πρώτο πτυχίο σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό τομέα, με καθόλου ή σύντομη εργασιακή εμπειρία (έως τρία έτη). Δεν απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές.

Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε στο email: hr.services@adecco.com. Η εταιρεία συμβούλων Adecco ΗR έχει αναλάβει τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων για τις θέσεις πρακτικής άσκησης. Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από το ΚΠΙΣΝ.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Η προκήρυξη πρόσληψης 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία
Αύξηση οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών με μείωση θέσεων αστυφυλάκων και συνοριοφυλάκων
Υποβλήθηκαν 2.804 αιτήσεις για 32 θέσεις της προκήρυξης ΑΣΕΠ 5Κ/2019
Προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ 8Κ/2018 για 186 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού
ΟΑΕΔ: Οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού
Προσλήψεις Ειδικών Φρουρών - Προσόντα και δικαιολογητικά
ΑΑΔΕ: Πρόσκληση για τη στελέχωση του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών Αττικής