Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων απογραφέων στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ξεκίνησε η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων απογραφέων για τη διενέργεια της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην διεύθυνση www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-registration-apogr, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν ιδιώτες, δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛΣΤΑΤ, του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη), υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου & Ιδιωτικού Δικαίου και υπάλληλοι Οργανισμών, ηλικίας 20 έως 69 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. Οι απογραφείς θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, στο Απογραφικό Τμήμα που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής, για το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαίου 2011.

Η αμοιβή των απογραφέων καθορίζεται ως 1,7 € για κάθε κατοικία που θα απογράφεται και 1,3 € για κάθε άτομο που θα απογράφεται εντός του Απογραφικού Τμήματος, δηλαδή της περιοχής που θα του ανατεθεί από τον αρμόδιο Επόπτη και η οποία θα περιλαμβάνει, κατά προσέγγιση 150 κατοικίες. Στα ανωτέρω ποσά περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ για όσους υποχρεωτικά θα εκδώσουν δελτίο παροχής υπηρεσιών, εφόσον οι αμοιβές τους από ελεύθερα επαγγέλματα κατά το έτος 2010 έχουν ξεπεράσει το ποσό των 5.000 ευρώ.

Η πληρωμή των απογραφέων θα γίνει με βάση τον αριθμό των πλήρως και ορθ συμπληρωμένων ερωτηματολογίων μετά την ολοκλήρωση και τον έλεγχο της εργασίας τους και θα γίνει μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του απογραφέα.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μόνο μία ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνοντας ορθά όλα τα ζητούμενα στοιχεία και επιλέγοντας το Νομό, το Δήμο, το Τοπικό Διαμέρισμα και τον Οικισμό που επιθυμούν να εργαστούν. Επιπλέον θα επιλέξουν και το Δημοτικό Διαμέρισμα (Διοικητική Διαίρεση Καποδίστριας), για τους Δήμους Αθηναίων, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης. Η ημερομηνία καταχώρησης της αίτησης καθορίζει την σειρά κατάταξης μετά την εφαρμογή των κριτηρίων επιλογής των απογραφέων, τα οποία θα ανακοινωθούν μαζί με τα αποτελέσματα στον ιστότοπο της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι αιτούντες υποχρεούνται να αποδείξουν την ακρίβεια των στοιχείων που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους όποτε τους ζητηθεί από την ΕΛΣΤΑΤ. Γίνεται ιδιαίτερη σύσταση τα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνονται ως υποχρεωτικά στην αίτηση, π.χ. ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνα, κλπ. να είναι έγκυρα, γιατί θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για την ειδοποίηση των απογραφέων εφόσον επιλεγούν, όσο και για τη διαδικασία ορισμού και πληρωμής τους εφόσον εργαστούν.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 135 2138-2140 και στα Email: census1@statistics.gr, census2@statistics.gr.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter




Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Πρακτική άσκηση στο Πρόγραμμα Internship i-work@nbg
Προκήρυξη 664 θέσεων εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ
Προκήρυξη Αξιωματικών Υγειονομικού στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή
Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ
428 θέσεις πρακτικής άσκησης Schuman στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Η προκήρυξη ΑΣΕΠ 7Κ/2021 για 144 θέσεις στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α βαθμού