Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Καταγγελίες πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 55 θέσεων ΕΕΠ στο Υπ. Εθνικής ʼμυνας

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Πληθαίνουν οι καταγγελίες των πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης πλήρωσης πενήντα πέντε (55) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο προβλέπεται στο Υπουργείο Εθνικής ʼμυνας (ΥΠΕΘΑ) και κατανέμεται στις Γενικές Διευθύνσεις α) Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ), β) Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), γ) Πολιτικής Εθνικής ʼμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ), καθώς και στο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής ʼμυνας (Δείτε εδώ την προκήρυξη).

Αργά την Μεγάλη Πέμπτη (16/4/2009) επέλεξε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της παραπάνω προκήρυξης στο δικτυακό του τόπο (http://www.mod.mil.gr) ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά, και μάλιστα σε ένα σκαναρισμένο έγγραφο δίχως ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές.

Οι καταγγελίες που δέχεται το Diorismos.gr από πολίτες πληθαίνουν και κάνουν λόγο για προσληπτέους χωρίς τα απαραίτητα πτυχία, μεταπτυχιακά η/και διδακτορικά, με πτυχία που δεν αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη θέση πρόσληψης καθώς επίσης και για ανεπάρκεια στις προϋποθέσεις κατοχής εμπειρίας.

Στη λίστα προσληπτέων της προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας βρίσκονται γνωστά ονόματα που σε άλλους διαγωνισμούς δεν κατάφεραν να περάσουν το μέσο όρο όπως επίσης και υποψήφιοι κομματικών ψηφοδελτίων, κεντρικών επιτροπών κομμάτων καθώς και νυν υψηλά στελέχη υπουργείων!

Αναμένουμε την απάντηση του Υπουργείου Εθνικής ʼμυνας στις καταγγελίες των πολιτών που εκφράζονται και μέσα από τις ομάδες συζήτησης (δείτε εδώ).


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
ΑΣΕΠ 2Ε/2021: Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 33 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού
Πρόσληψη 111 ατόμων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
ΑΣΕΠ 4Κ/2021: Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 76 θέσεις στο ΔΟΑΤΑΠ και άλλους φορείς
Προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση ΟΑΕΔ-Google
Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 50 θέσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις υποψηφίων για 38 θέσεις στο ΑΣΕΠ
Προσλήψεις Προσωπικού Ασφαλείας για την Τράπεζα της Ελλάδος