Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Πιλοτικό πρόγραμμα Mentoring για επιχειρήσεις από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), υλοποιεί τη Δράση Ανάπτυξη και πιλοτική εφαρμογή συστήματος Mentoring, στο πλαίσιο του έργου Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις, το οποίο υλοποιείται από το Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. με συγχρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Ο στόχος του πιλοτικού προγράμματος mentoring είναι η ανάπτυξη μιας συνεργατικής σχέσης εμπιστοσύνης, διάρκειας 9 μηνών, μέσα από την οποία ένας ή/και περισσότεροι καθοδηγούμενοι επιχειρηματίες/επαγγελματίες, υποστηρίζονται και ενθαρρύνονται από έμπειρους Μέντορες. Ο στόχος είναι να αναπτύξουν ή/και να βελτιώσουν γνώσεις, δεξιότητες, συμπεριφορές και στάσεις ικανές να προάγουν και να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους ανάπτυξη με μετρήσιμη αποτελεσματικότητα και απόδοση (π.χ. την ανάπτυξη επιχειρηματικής στρατηγικής, τη βελτίωση των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων, την αξιοποίηση ανθρώπινων πόρων, την αντιμετώπιση κρίσεων και λήψη αποφάσεων κ.λπ.).

Η πιλοτική εφαρμογή του mentoring θα αφορά 48 επιχειρήσεις στην Αττική, οι οποίες θα προέρχονται από τους παρακάτω κλάδους:

α) Οικοδομή
β) Επισιτισμός
γ) Επισκευές οχημάτων
δ) Κομμώσεις
ε) Αισθητική
στ) Ταπητοκαθαριστήρια / Στεγνοκαθαριστήρια

Οι υπηρεσίες Mentoring θα παρέχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση. Για την πρόσκληση για τις ωφελούμενες επιχειρήσεις δείτε ΕΔΩ.

Η καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις συμμετοχής για επιχειρήσεις και για μέντορες είναι, μετά από παράταση η 30η Ιουνίου 2014.

Η υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος mentoring του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα διαρκέσει έως τις 30/06/2015. Περισσότερες Πληροφορίες: Ηλίας Θ. Γεωργόπουλος τηλ. 210 8837188.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις από επιχειρήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα Ψηφιακό Μάρκετινγκ
Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη Δράση «e-λιανικό»
Πώς θα δοθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτημάτων επιχορήγησης για δράσεις πολιτιστικών φορέων
Δράση e-λιανικό: Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop
Βραβείο LUX: τρεις τελικές υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Κινηματογραφικό Βραβείο Κοινού