Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας RSS Κατηγορίας

Καταγγελίες Εκπαιδευτικών για κάλυψη θέσεων επιμορφωτών και επιμορφούμενων από τον ΟΕΠΕΚ

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Πληθαίνουν οι καταγγελίες Εκπαιδευτικών για τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ) σχετικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Επιμορφωτών και Επιμορφούμενων στο πλαίσιο της Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Γενικών Λυκείων στο αντικείμενο "Ερευνητικές Εργασίες (Project)".

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (διαβάστε την πρόσκληση του ΟΕΠΕΚ) που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" χθές 30/05/2011 ώρα 17:09:41 δίνεται προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την κάλυψη των θέσεων μέχρι 30/05/2011 στις 24.00 (δείτε την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης). Δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι είχαν μόλις λίγες ώρες για να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Μάλιστα στην πρόσκληση αναφέρεται ότι οι εκπαιδευτικοί σε όλα τα λύκεια θα πρέπει να ενημερωθούν ενυπόγραφα πράγμα το οποίο δεν έγινε σε καμμία περίπτωση όπως αποδεικνύεται από τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών.

Για την τήρηση της τάξης, της νομιμότητας και της διαύγειας ο Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ) θα πρέπει να επανακαθορίσει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για την συγκεκριμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, λαμβάνοντας τουλάχιστον υπόψη του την ημερομηνία ανάρτησής της στον δικτυακό τόπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ".


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Αγορά εργασίας
Έρχονται προσλήψεις στην ΕΑΒ
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2021 για 76 θέσεις σε διάφορους φορείς - αιτήσεις από 11 Μαΐου
Υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ
Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2021 για 50 θέσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών - αιτήσεις από 5 Μαΐου
ΑΣΕΠ 4Ε/2021: Προκήρυξη για 27 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού
ΑΣΕΠ 5Κ/2021: Προκήρυξη για 83 θέσεις σε διάφορους φορείς
ΑΣΕΠ 3Ε/2021: Στο Τυπογραφείο η προκήρυξη για 27 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού