Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 01/10/2007 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΑΣΕΠ

748 θέσεις ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων σαράντα οκτώ [748] θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ., στον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών, στην Εθνική Πινακοθήκη (Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου), στο Εθνικό Τυπογραφείο, στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ., στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (Ν.Α.Τ.), στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (Ο.Π.Α.Δ.), στον Οίκο Ναύτου, στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), στο Ταμείο Ασφαλίσεως Συμβαιολογράφων, στο Ταμείο Πρόνοιας Δικηγόρων Αθηνών, στο Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως Υγειονομικών (Τ.Σ.Α.Υ.), στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.), στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

  • Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), διακόσιες πέντε (205) θέσεις
  • Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εκατόν εβδομήντα έξι (176) θέσεις
  • Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριακόσιες εξήντα επτά (367) θέσεις

Η αίτηση απευθύνεται στο Α.Σ.Ε.Π. και υποβάλλεται ΜΟΝΟ ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST που διανέμεται από τα ΕΛ.ΤΑ., αναφέροντας και την κατηγορία (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.) για την οποία ο υποψήφιος υποβάλλει την αίτηση του, ως εξής:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την
Προκήρυξη 3Κ/2007
Κατηγορία: Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε.
T.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι 01/10/2007

ΦΕΚ 226/20-7-2007


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ
3 θέσεις με Απόσπαση στο ΕΛΙΔΕΚ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
1Ε/2021 -16 θέσεις ΕΕΠ στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ. ΣΥ.)
ΑΣΕΠ
1Κ/2021 - 68 θέσεις για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού
ΑΣΕΠ