Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

4 θέσεις Ιατρών

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.)
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
τους ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν αίτηση για κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού παροχής ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών με αμοιβή κατά πράξη και επίσκεψη με το Κ.Κ.Π.Π.Α. που εδρεύει στην Αθήνα, προκειμένου και καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες του για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του έτους 2024 και συγκεκριμένα:

- ένας (1) Ιατρός ειδικότητας Καρδιολογίας για την κάλυψη των περιθαλπόμενων του Παραρτήματος ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας-Μονάδα Μελισσίων (28ης Οκτωβρίου 13, Μελίσσια) για τέσσερις (4) πρωινές ώρες/δύο (2) φορές την εβδομάδα ( σύνολο ωρών/εβδομάδα 8) με αμοιβή 800,00€ συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης παρακράτησης φόρου.

- ένας (1) Ιατρός ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής για την κάλυψη των περιθαλπόμενων: του Παραρτήματος ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας-Μονάδα Μελισσίων (28ης Οκτωβρίου 13, Μελίσσια) για πέντε (5) πρωινές ώρες/δύο (2) φορές την εβδομάδα και της Μονάδας Προστασίας Νεανίδων Αγία Βαρβάρα (Λ.Συγγρού 211, Νέα Σμύρνη) του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα για τρεις (3) απογευματινές ώρες/μια (1) φορά την εβδομάδα ( σύνολο ωρών/εβδομάδα 13) με αμοιβή 1.300,00€ συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης παρακράτησης φόρου.

- ένας (1) Ιατρός ειδικότητας Παιδιατρικής για την κάλυψη των περιθαλπόμενων: της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Αγ.Ανδρέας (Θουκιδίδου 82, Άλιμος) του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα για τρείς (3) ώρες/δύο (2) φορές την εβδομάδα και της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Πεντέλης του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα για τρεις (3) ώρες/δύο (2) φορές την εβδομάδα ( σύνολο ωρών/εβδομάδα 12) με αμοιβή 1.200,00€ συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης παρακράτησης φόρου.

- ένας (1) Ιατρός ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής για την κάλυψη των περιθαλπόμενων: της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Πεντέλης (Τέρμα Ιπποκράτους Π.Πεντέλη) του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα για πέντε (5) ώρες/μία (1) φορά την εβδομάδα, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα (Λ. Δημοκρατίας 65 Ίλιον) για πέντε (5) ώρες/μία (1) φορά την εβδομάδα και της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Αγ.Ανδρέας (Θουκιδίδου 82, Άλιμος) του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αττικής Η Μητέρα για τρείς (3) ώρες/ μία (1) φορά την εβδομάδα ( σύνολο ωρών/εβδομάδα 13) με αμοιβή 1.300,00€ συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης παρακράτησης φόρου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται σε δέκα πέντε (15) ημερολογιακές ημέρες
από την επομένη της ανάρτηση της Πρόσκλησης στο Πρόγραμμα Διαύγεια. Ειδικότερα πρέπει να υποβληθεί Αίτηση στο Γρ. Πρωτοκόλλου του Κ.Κ.Π.Π.Α. (οδός Αν Τσόχα 5, Αθήνα,
2ος όροφος) ή ενιαίος σφραγισμένος φάκελος συμμετοχής
Δείτε την προκήρυξη


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
Θέση Ιατρού Καρδιολογίας για το ΓΝ Λευκωσίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Ιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας
ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
Θέση προϊστάμενου Νοσηλευτών
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
5 θέσεις Ιατρού, Νοσηλευτών και Επόπτη Υγείας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
2 προσλήψεις Ιατρών Επιμελητή Β ΜΕΘ Εντατικολογίας και Επιμελητή Β Αναισθησιολογίας
ΓΝ ΣΑΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ