Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 02/11/2023

ΠΟΣΔΕΠ

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης στον καθηγητή Στέφανο Γκρίτζαλη

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Διοικούσα Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού - ΠΟΣΔΕΠ πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στέφανος Γκρίτζαλης, μέλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, κλήθηκε ως ύποπτος για την τέλεση του αδικήματος της διαρροής ευαίσθητων κρατικών μυστικών.


Ο Στέφανος Γκρίτζαλης αποτελεί εξαιρετική περίπτωση πανεπιστημιακού δασκάλου, ο οποίος υπηρέτησε σε ακαδημαϊκές και διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και διεθνώς με αφοσίωση, προσωπικό και ακαδημαϊκό ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης.


Ως επιστήμονας ο Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης έχει επί τριακονταετία παραγάγει πλούσιο έργο με ευρύτατη διεθνή αναγνώριση και επιρροή, καθώς περιλαμβάνεται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως στο επιστημονικό του πεδίο, στην Κυβερνοασφάλεια και Τεχνολογίες Προστασίας της Ιδιωτικότητας (κατάταξη του Πανεπιστημίου του Stanford, 4-10-2023, με βάση των αριθμό των αναφορών στο σύνολο του ερευνητικού έργου).
Η ΠΟΣΔΕΠ επιθυμεί να υπογραμμίσει την προσωπικότητα και την προσφορά του διακεκριμένου συναδέλφου και να εκφράσει την υποστήριξη και συμπαράστασή της στο έργο που ευσυνείδητα επιτελεί.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Να παραμείνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο υπό την εποπτεία της ΓΓ Έρευνας και Καινοτομίας
ΠΟΣΔΕΠ
Απαράδεκτη η αναβολή της πραγματοποίησης της τρίτης φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η ΠΟΣΔΕΠ για το Δημόσιο Πανεπιστήμιο
ΠΟΣΔΕΠ
Υποβολή Αιτήσεων εισδοχής στα διδακτορικά προγράμματα του European University Institute
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης στον καθηγητή Στέφανο Γκρίτζαλη
ΠΟΣΔΕΠ