Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 03/02/2023

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

2 κενές θέσεις διασωστών -πλήρωμα ασθενοφόρου

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για δύο (2) κενές θέσεις Διασωστών - Πλήρωμα Ασθενοφόρου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, για τη Διεύθυνση Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Η κατανομή των θέσεων θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού.
Θα καταρτιστεί πίνακας διοριστέων σύμφωνα με την τελική σειρά κατάταξης. Με βάση τον πίνακα θα γίνει η πλήρωση των θέσεων που δημοσιεύονται, καθώς και των θέσεων που πιθανόν να προκύψουν στο διάστημα δύο (2) χρόνων από την ημερομηνία καταρτισμού του πίνακα.
Η θέση είναι Πρώτου Διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι €16.368 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Κανένας δεν διορίζεται στον Οργανισμό, εκτός εάν είναι πολίτης της Δημοκρατίας ή πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης


(1) Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην Ελληνική γλώσσα μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ στον
ακόλουθο σύνδεσμο https://shso.org.cy , μέχρι την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:30. Αιτήσεις που υποβάλλονται εκπρόθεσμα, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 22212846, 22212847.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
2 θέσεις Ιατρών
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
2 θέσεις ΠΕ Ιατρών Εργασίας
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θέση ιδιώτη γιατρού Ουρολόγου
ΓΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Θέση Ιατρού Παθολόγου ή Γενικής Ιατρικής
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Συνεργασία με ιδιώτη ιατρό ακτινοδιαγνώστη
ΓΟΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ