Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 14/10/2022 Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

11 θέσεις επαρχιακών δικαστών και 1 θέση Δικαστή Οικογενειακού δικαστηρίου

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Μεταβατικό Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προτίθεται να πληρώσει κενές θέσεις έντεκα (11) Επαρχιακών Δικαστών στη Δικαστική Υπηρεσία. 2. Δικηγόροι που ενδιαφέρονται για διορισμό μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου στο οποίο ο υποψήφιος έχει την έδρα του ως δικηγόρος μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2022, συνοδευόμενη από:
α) Βιογραφικό σημείωμα (Curriculum Vitae) και πρόσφατη φωτογραφία,
β) Υπεύθυνη δήλωση του αιτητή ως προς τυχόν προηγούμενες ή τρέχουσες εναντίον του υποθέσεις, είτε πειθαρχικές είτε ποινικές είτε αστικές,
γ) Σύντομη χωριστή περιγραφή της προσωπικότητας του αιτητή, προερχόμενη από τον ίδιο. Στην αίτηση απαραιτήτως να δηλώνεται ο αριθμός μητρώου δικηγόρου που κατέχει ο υποψήφιος, το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και το κινητό του τηλέφωνο.

3. Η διαδικασία και τα κριτήρια διορισμού Δικαστών είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Το Ανώτατο Δικαστήριο προτίθεται να πληρώσει κενή θέση, ενός (1) Δικαστή Οικογενειακού Δικαστηρίου στη Δικαστική Υπηρεσία.
2. Οι ενδιαφερόμενοι για διορισμό μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Διοικητικό Πρόεδρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου στο οποίο ο υποψήφιος έχει την έδρα του, μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2022, συνοδευόμενη από:
α) Βιογραφικό σημείωμα (Curriculum Vitae) και πρόσφατη φωτογραφία,
β) Υπεύθυνη δήλωση του αιτητή ως προς τυχόν προηγούμενες ή τρέχουσες εναντίον του υποθέσεις, είτε πειθαρχικές είτε ποινικές είτε αστικές,
γ) Σύντομη χωριστή περιγραφή της προσωπικότητας του αιτητή, προερχόμενη από τον ίδιο.

Στην αίτηση απαραιτήτως να δηλώνεται ο αριθμός μητρώου δικηγόρου, σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι δικηγόρος, και, εν πάση περιπτώσει, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου. 3. Η διαδικασία και τα κριτήρια διορισμού Δικαστών είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου. 4. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του περί Οικογενειακών Δικαστηρίων Νόμου του 1990 (Ν. 23/1990), για το διορισμό Δικαστή Οικογενειακού Δικαστηρίου απαιτούνται τα προσόντα που καθορίζονται στο Άρθρο 111.2(Α)(α) του Συντάγματος.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Vacancy for senior clinical Genetist
CYPRUS INSTITUTE OF NEUROLOGY
Vacancy for senior Neurologist
CYPRUS INSTITUTE OF NEUROLOGY
Publishing Officer
UNITED NATIONS OFFICE at GENEVA
Evaluation Officer Italy
INTERNATIONAL FUND FOR AGRICULTURAL DEVELOPMENT
NPO WASH - Enviromental Health
WORLD HEALTH ORGANIZATION