Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 05/09/2022

ΑΣΕΠ

25 θέσεις του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση είκοσι πέντε (25) κενών οργανικών θέσεων του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι είναι τα εξής: α) Ελληνική γλώσσα, β) Ανάλυση, Σχεδίαση και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, γ) Προγραμματισμός Η/Υ - Βάσεις Δεδομένων, δ) Δίκτυα Υπολογιστών - Τηλεπικοινωνίες, ε) Πρακτική άσκηση σε θέματα πληροφορικής και επικοινωνιών και στ) Αγγλική γλώσσα. 2. Η δοκιμασία στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα είναι γραπτή και προφορική. Στα υπόλοιπα μαθήματα η δοκιμασία είναι μόνο γραπτή εκτός της πρακτικής άσκησης σε θέματα πληροφορικής και επικοινωνιών.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι υποβάλλουν ειδική αίτηση συμμετοχής (υπογεγραμμένη ιδιοχείρως ή ψηφιακά μέσω του gov.gr) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου diagonismoi@mfa.gr, με θέμα Για τον διαγωνισμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής, από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε Φ.Ε.Κ. μέχρι και τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022. Το έντυπο της αίτησης δύναται να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Προκήρυξη στο ΦΕΚ 53/3-8-2022/τ. ΑΣΕΠ.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΔΗΜΟΣΙΟ
ΑΣΕΠ 6Κ/2022 - 66 θέσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και άλλους φορείς
ΑΣΕΠ
25 θέσεις του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών
ΑΣΕΠ
Διαγωνισμός κατάταξης μονίμων Αξιωματικών Διερμηνέων Στρατού Ξηράς
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ 5Κ/2022 - 122 θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
ΑΣΕΠ