Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 17/10/2022

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην περιοχή «Εφαρμοσμένη γλωσσολογία και διδακτική της Αγγλικής»

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει μία (1) θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην περιοχή Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και Διδακτική της Αγγλικής σε Ομιλητές Άλλων Γλωσσών (TESOL) στο Τμήμα Αγγλικών Σπουδών.
Πιο συγκεκριμένα, ο/η επιτυχών/ούσα υποψήφιος/α θα κληθεί να διδάξει, μεταξύ άλλων, τουλάχιστον δύο από τα ακόλουθα μαθήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο: Γλωσσική Εκμάθηση και Διδασκαλία, Γλωσσική Δοκιμασιολογία και Αξιολόγηση, Σχεδιασμός Μαθημάτων και Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Υλικού, καθώς και να συνεισφέρει με τη διδασκαλία μαθημάτων στην κατεύθυνση της Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος.

Ο/Η επιτυχών/ούσα υποψήφιος/α θα συμμετάσχει στην επίβλεψη των μεταπτυχιακών διατριβών στο MA in TESOL και θα διδάξει, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής στην (εφαρμοσμένη) γλωσσολογία, εντός του τομέα εξειδίκευσής του/της.

Για όλες τις βαθμίδες απαιτείται διδακτορικό δίπλωμα από αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο. Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα περιγράφονται στην ιστοσελίδα: www.ucy.ac.cy/acad.staff.procedures και αφορούν: προηγούμενη ακαδημαϊκή πείρα, αποδεικτικά αξιόλογου ερευνητικού έργου και επιστημονικής συνεισφοράς, εμπειρία οργάνωσης και επιτυχούς διδασκαλίας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων.
Οι υποψήφιοι/ες δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα έγγραφα στην αγγλική γλώσσα, σε μορφή PDF, μέχρι τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://applications.ucy.ac.cy/recruitment

Αιτήσεις, στοιχεία και συστατικές επιστολές που είχαν υποβληθεί στο παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Αιτήσεις που δεν περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά/στοιχεία, όπως αυτά καθορίζονται στην ηλεκτρονική αίτηση στον παραπάνω σύνδεσμο, δεν γίνονται αποδεκτές. Οι υποψήφιοι/ες έχουν την ευθύνη να επιβεβαιώσουν ότι η ηλεκτρονική τους αίτηση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς. Αμέσως μετά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής αίτησης οι υποψήφιοι/ες θα λαμβάνουν αυτόματο επιβεβαιωτικό μήνυμα για την παραλαβή της αίτησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να αποτείνεστε στο Τμήμα Αγγλικών Σπουδών (+357 22892102) ή στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού (+357 22894146).


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
38 Θέσεις Διδακτικού Προσωπικού για το 2022-2023
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών - Εργαστηριακών Συνεργατών στην ΑΣΠΑΙΤΕ
ΑΣΠΑΙΤΕ
Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην περιοχή «Εφαρμοσμένη γλωσσολογία και διδακτική της Αγγλικής»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην περιοχή «Δράμα και Θεατρικές Σπουδές»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στην ειδικότητα «Γαλλογερμανικές πολιτισμικές διαμεσολαβήσεις»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ