Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 03/01/2022

ΟΕΦΕ

Για την επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. εύχεται σ’ όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία για το μέλλον, προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.


Η νέα χρονιά μας βρίσκει μπροστά σε μια νέα φάση της πανδημίας, με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και κυριαρχία πια της μετάλλαξης Όμικρον. Είναι λογικό αυτό να δημιουργεί ανησυχία στη νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα δεδομένου ότι από 03/01 ξεκινά η λειτουργία των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Ο.Ε.Φ.Ε. δίνει προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Αυτή ήταν η σταθερή θέση μας από την πρώτη φάση της πανδημίας και σε όλη την δίχρονη αυτή δοκιμασία. Τα Νόμιμα Φροντιστήρια στηρίξαμε το εκπαιδευτικό σύστημα στις πιο δύσκολες ώρες.

Με αυτή τη φιλοσοφία θα λειτουργήσουμε αυτές τις μέρες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και εφαρμόζοντας όλα τα ισχύοντα Πρωτόκολλα.

Για όσο διάστημα και όπου κριθεί απαραίτητο, η νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει το αδιάκοπο της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές και τους καθηγητές μας, εξασφαλίζοντας μια απολύτως ποιοτική και ασφαλή εκπαιδευτική διαδικασία.


Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Δυσμενέστατες για τους εκπαιδευτικούς οι νέες ρυθμίσεις για τις άδειες ειδικού σκοπού
ΟΙΕΛΕ
Για το άνοιγμα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, Κέντρων Μελέτης, Κέντρων Ξένων Γλωσσών τη Δευτέρα 3/1/22
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
Για την επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων
ΟΕΦΕ
Διευκόλυνση μετακίνησης με έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε νησιωτικές περιοχές
ΔΟΕ
Ανακοίνωση σχετικά με το εκκολαπτόμενο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια
ΠΟΣΔΕΠ