Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 16/12/2021

ΔΟΕ

Διευκόλυνση μετακίνησης με έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε νησιωτικές περιοχές

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   
Θέμα: Διευκόλυνση μετακίνησης με έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους συναδέλφους, που πρόκειται να μετακινηθούν προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους - μέριμνα για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% για τους συναδέλφους που υπηρετούν μακριά από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν, από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και το κόστος διαβίωσης για τους συναδέλφους μας που αναγκάζονται να υπηρετούν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, τόσο για την εορταστική περίοδο όσο και για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Πιστεύουμε, τέλος, ότι είναι αναγκαία η έκδοση εγκυκλίου, κάτι που συνήθιζε να πράττει το Υπουργείο Παιδείας, για τη διευκόλυνση μετακίνησης των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές και είναι εξαιρετικά πιθανό να μην προλάβουν, εξαιτίας των ανεπαρκών συγκοινωνιακών μέσων, να βρίσκονται την ημέρα των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Δυσμενέστατες για τους εκπαιδευτικούς οι νέες ρυθμίσεις για τις άδειες ειδικού σκοπού
ΟΙΕΛΕ
Για το άνοιγμα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, Κέντρων Μελέτης, Κέντρων Ξένων Γλωσσών τη Δευτέρα 3/1/22
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
Για την επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων
ΟΕΦΕ
Διευκόλυνση μετακίνησης με έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε νησιωτικές περιοχές
ΔΟΕ
Ανακοίνωση σχετικά με το εκκολαπτόμενο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια
ΠΟΣΔΕΠ