Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 09/11/2021

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

Ερευνητές και εμπειρογνώμονες στον τομέα της καταπολέμησης της απάτης

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/394/21 — ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ/ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ (AD 7) και ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ (AD 9) στους ακόλουθους τομείς:

Τομέας 1: Έρευνες και επιχειρήσεις κατά της απάτης στον τομέα των δαπανών της ΕΕ και της καταπολέμησης της διαφθοράς
Τομέας 2: Έρευνες και επιχειρήσεις κατά της απάτης στον τομέα των τελωνείων και του εμπορίου, του καπνού και των προϊόντων παραποίησης/απομίμησης (2021/C 405 A/01)
Προθεσμία εγγραφής: 9 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών C 405 A/1 Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων από τους οποίους η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως διοικητικούς/διοικητικές υπαλλήλους (ομάδα καθηκόντων AD).

Οι επιτυχούσες υποψήφιες και οι επιτυχόντες υποψήφιοι που θα προσληφθούν από τον παρόντα διαγωνισμό θα εργάζονται σε έναν από τους προαναφερθέντες τομείς και θα προσληφθούν κυρίως από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού και τα παραρτήματά της αποτελούν το νομικά δεσμευτικό πλαίσιο για τις εν λόγω διαδικασίες επιλογής. Βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ III για τις γενικές διατάξεις που ισχύουν για τους γενικούς διαγωνισμούς. Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων/επιτυχουσών: Τομέας 1: Τομέας 2: Βαθμός AD 7: 35 Βαθμός AD 7: 15 Βαθμός AD 9: 9 Βαθμός AD 9: 9 Η παρούσα προκήρυξη αφορά δύο βαθμούς και δύο τομείς. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μόνο σε έναν βαθμό και έναν τομέα. Η επιλογή πρέπει να γίνει κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επικύρωση της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε διάφορες δοκιμασίες, όπως αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού. Η EPSO θα διασφαλίσει ότι οι όροι υπό τους οποίους συμμετέχετε σε αυτές τις δοκιμασίες συνάδουν με τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών δημόσιας υγείας (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και άλλες διεθνείς/ευρωπαϊκές και εθνικές αρχές). ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Τομέας 1: Έρευνες και επιχειρήσεις κατά της απάτης στον τομέα των δαπανών της ΕΕ και της καταπολέμησης της διαφθοράς Ερευνητές/Ερευνήτριες στον τομέα της καταπολέμησης της απάτης (AD 7) Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι αυτού του τομέα που θα προσληφθούν από τον εφεδρικό πίνακα προσλήψεων μετά τον παρόντα διαγωνισμό ως διοικητικές/διοικητικοί υπάλληλοι (AD 7), θα διενεργούν έρευνες στον τομέα των δαπανών και εσόδων της ΕΕ, της καταπολέμησης της διαφθοράς και/ή σοβαρών παραβάσεων του προσωπικού της ΕΕ.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO https://epso.europa.eu/job-opportunities έως τις: 9 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.
Δείτε την προκήρυξη


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
241 θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τεχνικούς και προσωπικό υποστήριξης
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)
10 κενές μόνιμες θέσεις Ακολούθου
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ
Οικονομικοί ελεγκτές και ελέγκτριες
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Θέση Διευθυντή AD 14
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ερευνητές και εμπειρογνώμονες στον τομέα της καταπολέμησης της απάτης
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)