Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Ημερομηνία: 24/04/2021

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Αιτήσεις για διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για διδακτορικές σπουδές ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ.) ενημερώνει το κοινό ότι οι αιτήσεις για τις κρατικές υποτροφίες διδακτορικού επιπέδου για σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό είναι διαθέσιμες από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 μόνο στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, http://www. Cyscholarships.gov.cy.
Ως ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων έχει ορισθεί η Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021. Αιτήσεις που θα παραδίδονται/ αποστέλλονται εκπρόθεσμα, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να παραδοθούν στα Γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση, info@ikyk.mof.gov.cy ή μέσω Ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς, στη διεύθυνση, Φλωρίνης 7, GREGTOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την εξασφάλιση των σχετικών Αιτήσεων παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.cyscholarships.gov.cy και ενημερωθείτε με τις Ανακοινώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στην Τελευταία Ενημέρωση.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, στη διεύθυνση, info@ikyk.mof.gov.cy ή στο τηλέφωνο 22456433.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Δελτία Τύπου
Παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια Κρήτης
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Υγειονομική βόμβα τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών
ΟΙΕΛΕ
Ανασυγκρότηση ΚΥΣΔΕ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Αιτήσεις για διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για διδακτορικές σπουδές ακαδημαϊκού έτους 2020-2021
ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
Διαμαρτυρία για την παράλειψη των εκπαιδευτικών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την προτεραιότητα εμβολιασμού
ΠΟΣΔΕΠ