Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 13/04/2021

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

45 Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της πολιτικής για τα χημικά προϊόντα

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα επιτυχόντων από τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και κυρίως η Γενική Διεύθυνση εσωτερικής αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ (ΓΔ GROW) και η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος (ΓΔ ENV), μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως διοικητικούς υπαλλήλους.

Φύση Καθηκόντων:

Ως διοικητικός υπάλληλος στον τομέα της πολιτικής για τα χημικά προϊόντα, θα καλείστε να εκπονείτε πολιτική και νομοθεσία, να εφαρμόζετε και να διαχειρίζεστε την ισχύουσα νομοθεσία, να εκτελείτε ρυθμιστικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνου, να παρακολουθείτε τη νομοθεσία, τις τάσεις και τις εμπορικές συμφωνίες και να συμμετέχετε σε διαπραγματεύσεις στον τομέα της πολιτικής για τα χημικά προϊόντα, μεταξύ άλλων και σε διεθνείς διαπραγματεύσεις.

Οι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό να:

είναι υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ,
έχουν τακτοποιήσει τις στρατολογικές υποχρεώσεις τους,
Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον 2 επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Τη μία τουλάχιστον σε επίπεδο C1 (άριστη γνώση) και την άλλη (Αγγλική ή Γαλλική) τουλάχιστον σε επίπεδο Β2 (ικανοποιητική γνώση).
Διαθέτουν πανεπιστημιακό πτυχίο 4ετούς τουλάχιστον διάρκειας σπουδών, σε έναν από τους ακόλουθους θεματικούς τομείς: χημεία, χημική μηχανική, ορυκτολογία, εξορυκτική μηχανική, τοξικολογία, οικοτοξικολογία, βιολογία, περιβαλλοντικές σπουδές, ιατρική ή κτηνιατρική, φαρμακολογία ή σε άλλο τομέα που σχετίζεται άμεσα με τη φύση των καθηκόντων, ακολουθούμενο από 3ετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των χημικών προϊόντων. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε υποψηφιότητα αν διαθέτετε πτυχίο πανεπιστημίου 3ετούς τουλάχιστον διάρκειας σπουδών στους προαναφερθέντες τομείς ακολουθούμενο από τουλάχιστον 4ετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των χημικών προϊόντων.
Μηνιαίος Μισθός (βαθμό AD 6): περίπου 5.300 €

Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Προθεσμία: 13 Απριλίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες. ΕΔΩ


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Calling all future astronauts
ESA
Κενή θέση αρχαιολογικού λειτουργού
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
45 Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της πολιτικής για τα χημικά προϊόντα
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Senior Credit Risk Model Developer
EUROPEAN INVESTMENT BANK
(Senior) Media Officer - Brussels
EUROPEAN INVESTMENT BANK