Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ RSS Κατηγορίας
Λήξη: 01/03/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κενή οργανική θέση αξιωματικού -κληρικού στην Ελληνική Αστυνομία

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Διαγωνισμό για την πλήρωση μίας (1) κενής οργανικής θέσης Αξιωματικού Ειδικών Καθηκόντων - Κληρικού στην Ελληνική Αστυνομία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχουν άνδρες Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν τα ακόλουθα προσόντα:
1. Δεν υπερβαίνουν το 35ο έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1986 και μεταγενέστερα.
2. Κατέχουν Πτυχίο Θεολογικής Σχολής ημεδαπού Πανεπιστημίου ή ισότιμης αλλοδαπής Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής, ή Πτυχίο ημεδαπής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας (πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών).
3. Έχουν χειροτονητήριο από Αρχιερέα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, με βεβαίωση της Ιεράς Συνόδου, για την κανονικότητα του χειροτονήσαντος αυτόν Αρχιερέα.
4. Φέρουν τουλάχιστον το δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης (Πρεσβύτεροι).
5. Υπηρετούν ως κληρικοί τουλάχιστον για πέντε (5) έτη από τη χειροτονία τους σε Ορθόδοξη Κανονική Ανατολική Εκκλησία του Χριστού.
.............

Όσοι έχουν τα προσόντα του προηγούμενου Κεφαλαίου I και επιθυμούν να προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων - κληρικοί στην Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν από την 08-02-2021 και μέχρι την 15:00’ ώρα της 01-03-2021, να προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, φέροντας μαζί το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας και να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά.


Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, από την 08-02-2021 μέχρι την 15:00’ ώρα της 01- 03-2021.
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.
Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς, με ηλεκτρονικό μέσο ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Δείτε την προκήρυξη


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΝΠΙΔ
3 θέσεις με απόσπαση στο Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
ΕΛΙΔΕΚ
Ηλεκτρολόγος Συντήρησης - Αεροδρόμιο Κω
FRAPORT GREECE
Ηλεκτρολόγος Συντήρησης - Αεροδρόμιο Σαντορίνης
FRAPORT GREECE
Ηλεκτρολόγος Συντήρησης - Αεροδρόμιο Μυκόνου
FRAPORT GREECE
Κενή οργανική θέση αξιωματικού -κληρικού στην Ελληνική Αστυνομία
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ