Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πρόσληψη Ακαδημαϊκού Υποτρόφου για το εργαστήριο Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Η Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Α π ο φ α σ ί ζ ε ι την προκήρυξη για την πρόσληψη ενός (1) Ακαδημαϊκού υπότροφου για το Εργαστήριο Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας του Τμ. Ιατρικής, ΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με δυνατότητα ανανέωσης, με σύμβαση μίσθωσης έργου ή σύμβαση ορισμένου χρόνου στο
γνωστικό αντικείμενο Ανοσολογία-Πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες.


Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΠΕ Ιατρικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής, να διαθέτουν τίτλο ειδικότητας Αιματολογία, να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής ή να εκπονούν διδακτορική διατριβή στο αντικείμενο πρωτοπαθών ανοσοανεπαρκειών, να διαθέτουν ερευνητικό και κλινικό έργο στο αντικείμενο της Αιματολογίας, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ασθενών με πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες. Η εμπειρία σε κέντρα του εξωτερικού θεωρείται επιθυμητό προσόν.


Η σύμβαση θα είναι μερικής απασχόλησης για την παροχή κλινικού έργου στο Ιατρείο Πρωτοπαθών Ανοσοανεπαρκειών και στο Εργαστήριο Ανοσολογίας-Ιστοσυμβατότητας, του Τμ. Ιατρικής, ΠΘ.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να είναι και πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός 10 ημερών από την ανάρτηση της προκήρυξης, στη γραμματεία του Τμήματος στην ακόλουθη διεύθυνση και ηλεκτρονικά (αρχείο pdf) στο email του Τμήματος: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής, Βιόπολις, 41500 Λάρισα, τηλ. 2410685703, fax. 2410685546, e-mail: g-med@uth.gr, Aρμόδια κα Αρετή Κοντογιάννη.

Πληροφορίες: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A378469%CE%927%CE%9E-%CE%9C9%CE%91?inline=true


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
3 κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπάιθρου σε ΓΝ-ΚΥ, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ανακοίνωση για τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών στα νοσοκομεία και κέντρα υγείας όλης της χώρας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Θέσεις συνεργατών ιατρών για το νοσοκομείο Θήρας
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.)
Αιτήσεις για εθελοντική εργασία στο Συμβουλευτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ