Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ RSS Κατηγορίας
Λήξη: Επικοινωνήστε με το φορέα Closed Έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

4 θέσεις για εφημερεύοντες ιατρούς και μία θέση παθολόγου στο ΚΑ Κορυδαλλού

A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση   

Θέμα : Εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης κατ'επίσκεψη με τέσσερεις (4) . εφημερεύοντες ιατρούς και έναν (1) παθολόγο


Σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας προτίθεται να συνάψει σύμβαση κατ'επίσκεψη με δικαίωμα ανανέωσης με τέσσερεις (4) εφημερεύοντες ιατρούς και έναν (1) παθολόγο ιατρό προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι πάγιες ανάγκες του Καταστήματός μας ,όσο και οι έκτακτες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω των συνθηκών υγείας που επικρατούν παγκοσμίως (εξάπλωση κοροναϊού).
Η αμοιβή του κατ'επίσκεψη ιατρού ορίζεται στα #440,20# ευρώ μεικτά ,σύμφωνα με την αριθ. 2/532/0022/2002 κοινή απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Υπουργού Οικονομικών για περιορισμένο αριθμό επισκέψεων όπως ορίζεται στην παρ.3 του άρθρου 27 του Ν.2776/1999 Σωφρονιστικός Κώδικας και εγκρίνεται από το τμήμα Κρατικού Προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα οι εφημερεύοντες υποχρεούνται σε πέντε (5) εφημερίες τον μήνα και ώρες από 15:00 έως 23:00 και ο κατ'επίσκεψη παθολόγος σύμφωνα με τον πρόγραμμα επισκέψεων που καθορίζεται από το Ιατρείο του Καταστήματός μας.

Για τον παραπάνω λόγο παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τα μέλη σας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την υποβολή σχετικής αίτησης στην Υπηρεσία μας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ξανθόπουλο Διονύσιο , Προϊστάμενο Οικονομικού , στο τηλ. : 2104940619 από 08:00 έως 14:00.


Διαδώστε το άρθρο


 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on TwitterΑρχική » Καριέρα » ΥΓΕΙΑ
Medical Doctor
ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Θέση λειτουργού εξωσωματικής κυκλοφορίας για το ΓΝ Λευκωσίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
3 κενές θέσεις ιατρών στις ειδικότητες Παθολογίας, ΩΡΛ και Ακτινολογίας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
1 κενή θέση ιατρικού λειτουργού ψυχικής υγείας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
7 κενές θέσεις Ιατρικών Λειτουργών για τα νοσοκομεία της Κύπρου
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ